BG келнер скандализира САЩ: Мелба – може, с две лъжички за гейове – не!

Собственикът на заведението веднага уволнил нашенеца
24 авг 2017 10:30,
149
BG келнер скандализира САЩ: Мелба – може, с две лъжички за гейове – не!
Снимка: flickr

Българин, сервитьор в шикозен ресторант във Вашингтон, известен като един от най-романтичните в САЩ, отказал на гей двойка да ѝ сервира една мелба с две лъжички, пише "Дейли мейл".

Според клиентите, които се оплакали от постъпката му, келнерът обосновал отказа си с твърдението, че това не подхожда на атмосферата на заведението.

55-годишният Рон Кейдж и партньорът му Хенри Маккинън, на 58 г., приятелски си говорили с българина през цялото време до момента, когато дошло времето за десерта.

Тогава сервитьорът се заинатил и казал, че ще им донесе две отделни мелби, защото "не е редно двама джентълмени да ядат от една и съща купа".

Двойката останала шокирана: "Бяхме без думи. Не знаехме как да реагираме".

Джеймс Маклауд, мениджър на ресторанта, казал по-късно пред изданието, че келнерът българин е уволнен.

Той обяснил, че служителят му говорел четири езика, но английският не му бил роден, затова вероятно не е успял да се изрази добре. Така или иначе постъпката му била недопустима и бил отстранен от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
12
 
! Отговори
Някой преди 6 години
До Анонимен82Ми точно така е! Ако ли пък не ги ухапе мухата, отново вой - Защо нормалните ги хапят мухите, а гмъндулнорасите не ги хапят - Пренебрагват ги! Винаги вият за нещо (няма значение за какво) само и само да бъдат споменавани в публичното пространство като ощетени по някакъв начин. Няма ли да се научат най- накрая да водят тихо и мирно жалкото си и никому ненужно съществуване и да ни оставят нас - Нормалните хора на мира???
72
4
 
32
 
! Отговори
БО преди 6 години
И аз съм гей, но честно и аз не мога да ги разбера. Не е нужно да се лигондриш в ресторанта. Държиш се нормално сред хората. А пък ако ти се прави нещо то да си е къщи.
71
4
 
38
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя свят в тази му форма няма да го бъде още дълго. Причинините са ясни.1. Много малко станаха работещите.2. Много станаха ***.3. прекалено много и нахални станаха разните му изр*ди и само за дискриминация говорят. Пък истината е, че ако не са нормалните мъже и жени тоя свят е за никъде. Но то майката природа си знае работата. При нея няма лабаво.
70
3
 
17
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Има заведения само за гей-ове, би трябвало да има и заведения само за нормални! Нашенеца нещо се е объркал, че работи във втория тип заведения, а не заведение без претенции към половата ориентация!
69
4
 
27
 
! Отговори
A1 преди 6 години
Правилно са написали - Ге*й. Само такива хора имат психически афинитет към безцелните и непродуктивни интриги и скандали. Да си физически хомосексуалист или да се чувстваш такъв предполагам не е същото. Време е да разделят ге*й дрисльов*ците от просто хомосексуалните хора.И да ги третират като такива. Без излишно внимание на глупостите им.
68
3
 
6
 
! Отговори
До 76 преди 6 години
Ти защото нямаш грешки.... Пред "и" си сложил запетая ;)
67
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toва са клиенти и да си бъркат по дупките не тря да им се пречи.
66
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, добре че не са му поискали кондоми за да се опнат на масата и да им откаже. Вероятно за това там издават смъртна присъда. Аман бе.
65
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А гейовете евреи ли са били ... щото ако е така това момче направо си е вкарало автогол. Сега никъде не може да си намери работа
64
11
 
10
 
! Отговори
FN преди 6 години
Как се вихрите само, а това е една фалшива новина !!!
63
5
 
57
 
! Отговори
Ю преди 6 години
"BG келнер"... Като хвана учебника по Български език за втори клас, и наред по празните ви канчета! Научете се да пишете!
62
11
 
59
 
! Отговори
2 топки преди 6 години
Браво на нашето момче! Като искат да си поделят мелбата, да си я поделят у дОма! А не да учат и другите на извращения)))))
61
38
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клиентът винаги на почит. Толераст, двуполов, трикрак, марсианец, ако е клиент винаги е прав.
60
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя з пак е изкривил историятадо селлякско майленско жълатурянско клюкарско ниво, каквото е неговото всъщност /нарочно греша буквите/.
59
6
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно нашенеца не е знаел,че в Америка гейовете са на особена почит.
58
12
 
74
 
! Отговори
11 преди 6 години
Аве ***, що не си ги вземе увас тия като ги подкрепяте? Келнера си е много прав! Все пак не забравяйте,че винаги в ресторанта има и малки деца на които как же им обясниш,че тия да? И това не е редно? Ако се оставим света да се развива от обратни всичко ще загине. Добре ,че не могат да се размножават! Нека да са си различни. Но тези различия да си стоят в тях. Трябва да има някакъв ред.
57
58
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лесно да си *** в чужбина.
56
42
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е ревнив, иска и той лъжичка.
55
63
 
27
 
! Отговори
Надето преди 6 години
И аз бих го уволнила.В крайна сметка те си плащат,нали?Щом си плащат,ще има пари и за неговата заплата,а и бакшиши.Трябва да се наемат само хора,които осигуряват добър сервиз и се държат почтително с колегите си и клиентите.
54
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трима гея се скарали. Единият го уволнили. Това ли е новината?