4 признака, че трябва да намалите темпото

Има разлика между умората и пълното изтощение
28 сеп 2017 21:47, Eкип на Teenproblem
4
4 признака, че трябва да намалите темпото
Снимка: Instagram

Има разлика между умората и пълното изтощение и това е важно да се знае, защото може да се окаже дори опасно, а признаците не винаги са толкова очевидни, колкото си мислите.
 
"Сънят е един от най-недооценените аспекти на доброто здраве", казва д-р Уейн Скот Андерсън, медицински директор.

"Последиците от това, че го жертвате, могат да се отразят на различни области от живота ви. Изтощението е свързано с въпроси за регулирането на апетита, сърдечни заболявания, повишено кръвно налягане и 50% увеличаване на риска от вирусни инфекции".

Така че, ако сте уморени и имате някои от симптомите по-долу, това може да означава, че трябва да обърнете повече внимание на здравето си и да забавите темпото.
 
1. Устните ви са сухи
 
Ако устните ви са напукани, кожата ви е много суха и се бели и страдате от чести главоболия, вие сте силно дехидратирани. Да, това е често срещано в климатичните условия на зимата, но ако се чувствате и изморени, трябва да знаете, че върви ръка за ръка с изтощение. „Колкото по-уморени се чувствате, толкова по-дехидратирани сте“, казва д-р Майкъл Дж. Брус, експерт по клинични заболявания на съня.

Останалите признаци, че трябва да си починете - вижте тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: животизтощение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Лубри-кантин преди 6 години
Това моме на снимката има ли сухота? На устните, де. И ако да, защо просто не се навлажни. Пак по устните имам пред вид.
2
1
 
5
 
! Отговори
Маца преди 6 години
"Устните ви са сухи." Кои устни?
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и 5-то...черният ви дроб се обажда! Значи трябва да намалите или даже да спрете спирта.Пийвайте си биричка и винце до едно кило и сте на 6. Преди това обаче прочистете дроба си с КАРСИЛ . Взимайте го 4 месеца всеки ден по 18 таблетки на ден. Аз спрях спирта след като започна да ме боли всеки ден отдясно. Карсила е голяма работа!