Мистериозната къща на Уинчестър: Историята на Сара

Позната като приказка, тя вдъхнови за нов трилър
30 окт 2017 22:30, Eкип на Teenproblem
0
Мистериозната къща на Уинчестър: Историята на Сара
Снимка: Instagram

Историята за Сара Уинчестър и мистериозната къща е интересна, но така страховита. Позната като приказка, тя вдъхнови предстоящия трилър Winchester: The House That Ghosts Build”, в който главната роля играе Хелън Мирън.
 
Сара Локууд Парджи е родена в Ню Хевън около 1839 година. Когато навършила 20 години, Сара се омъжила за Оливър Уинчестър. Няколко години по-късно тя родила момиче – Анна. За съжаление детето умряло месец по-късно от тежко недохранване. От този момент, късметът на Сара я напунал напълно. През 1880г. починал нейният свекър, а година по-късно и съпругът й, който се разболял от туберколоза.

Тя получила наследство от 20 милиона долара, както и част от семейната компания. Сара не се омъжила повече и останала сама до края на живота си.

Тогава положението около нея станало много странно. Сара се свързала с медиум, защото както гласи легендата, тя започнала да се чувства преследвана и търсела връзка с починалия си съпруг. Според медиума семейството й било прокълнато от всички, които били убити от оръжията на Уинчестър.

Много неочаквано Сара се преместила на запад, построила си нов дом и продължила да търси начин да успокои духовете, които бродели в семейната къща.

Тя казвала, че ако спре да добавя нови имоти към семейната собственост и да ги разширява и обновява, ще намери смъртта си.

Още за ужасяващата история можете да прочетете в TeenProblem.net

 


0
Още по темата: История
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари