Галена вдигна крак като Виктория Бекъм

Родната певица вдъхновена от дизайнерката
27 ное 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
35
Галена вдигна крак като Виктория Бекъм
Снимка: Instagram

Запазен почерк на Виктория Бекъм е липсата на усмивка на лицето ѝ, който от известно време се допълва от демонстрации на пластичност.
 
Бившата певица, която вече е дизайнер, обича да публикува кадри, на които лежерно вдига високо крак, докато пише по телефона или върши работа.
 
Подобно на нея, Галена също качи своя снимка в личния си профил в Instagram, на която се вижда фолкпевицата, седнала на диван, вдигнала крак подобно на съпругата на Дейвид Бекъм.
 
Хит или шит е според вас имитацията на Галена? Гласувайте във формата на TeenProblem.net и вижте кадри на двете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
22
 
! Отговори
Курти Курев преди 6 години
Аз тая съм е виждал гола в една вана .До сега трябваше поне един ганг банг да направи в порно индустрията .Има талант за порно звезда .
7
8
 
12
 
! Отговори
:):) преди 6 години
абе има какво да вдигне дига.Кой ви кара да киризите на аванта. Гледайте си балдърите на женичките у дома като тез крачета не ви кефят....
6
1
 
41
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Супер "новина"! - като за 80-те% ****(цензурирам се сама)А истинската новина е:"С пет сребърни и един бронзов медал се прибраха учениците от училище Св. Патриарх Евтимий в Пловдив от Осмото Световно математичско състезание в Пекин"
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Галена си е сложила много интересен фототапет на бунгалото във Филиповци, даже е намерила някоя и друга стотинка за подсветка, или я е изработила на лизинг или пък дупинг.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да де ама Виктория Бекъм изглежда секси и стилно.Кракът и прави прав ъгъл и се допълва много красиво от обувките и стената зад нея.Само тюрбанът и идва малко в повечко.А Галена-ментак.
3
2
 
33
 
! Отговори
Гален преди 6 години
те краката при нея са постоянно вдигнати
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много злобни човечета са гласували, като гледам.Към подобни финтове на този тип певачки човек трябва да се отнася шеговито. Какъв точно манталитет очакват от нея? Като на оперна певица от Миланската скала ли?
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долнище и свлач