Зодиите, които никак не умеят да казват: "Не!"

Те обичат да помагат на околните, любимци са на всички
28 ное 2017 22:15, Анна Дантева
4
Зодиите, които никак не умеят да казват: "Не!"
Снимка: pexels.com

Да бъдете добри не е лоша черта – никак даже, ако сте наистина добър и раздаващ се човек. Представителите на някои зодии обичат да помагат на другите – те са винаги до любимите им хора – по този начин изразяват себе си и своята обич. Светът се нуждае от хора, които обичат да помагат на другите и на които може да се разчита.

Добрината е сред чертите, характерни за някои зодиакални знаци. Макар че понякога по-добре можем да се справим с определени ситуации, когато сме по-директни и нетактични в отношението си към другите, тези зодии просто не могат да направят това, защото те не могат да отказват.

Рак

Раците обичат да са добри, просто защото им харесва да бъдат най-мили в очите на хората. Това обаче може да им създаде много проблеми, особено когато другите се възползват от тяхната доброта.

Когато хората знаят, че представителите на тази зодия ще направят почти всичко за тях, те са склонни да отидат твърде далеч, а Раците невинаги осъзнават кога ги използват. Всичко, което виждат, е шанс да направят нещо хубаво за някой друг.

Вижте другите зодии, на които им е трудно да отказват в Tialoto.bg


4
Още по темата: астрологияотказзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Написали сте при кои зодии почти винаги има разминаване между мисли и думи.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рибите са хлъзгави. Не казва "не", но всъщност няма никакво намерение да изпълни ангажимента, който поема. Това е подвеждащо и не е почтено.
По-добре е човек да се научи да казва "не" и да си отстоява мнението. Някои може и да се разсърдят като им кажеш "не", но поне няма да те считат за подъл негодник.