Мисията възможна: Да преобразиш дома си за дни

Съветите на австралийската водеща Шери Барбър
30 ное 2017 20:20, Анна Дантева
1
Мисията възможна: Да преобразиш дома си за дни
Снимка: Cherie Barber

Австралийската телевизионна кралица Шери Барбър, наскоро превърна един обикновен двор в градски оазис в рамките само на един уикенд.

Тя разказва как е направила невероятното преобразяване, като споделя и някои ценни съвети. Е, макар сега да не е времето да се реновира точно верандата, съветите на Шери могат да са от полза за всеки друг проект, който се нуждае от бързо освежаване.

1. Забравете за основен ремонт

Според 47-годишната Шери, ако искате да преобразите някоя част от дома си само за два дни, трябва да забравите за сериозни реконструкции.

Работете с това, което имате. В конкретния случай е просторно открито пространство. Само с някои оригинални аксесоари и освежаване тук-там, наистина можете да постигнете невероятен ефект.

Обърнете внимание на настилката и стените. Тя признава, че по този проект са работили около пет души, но според нея, ако сте "изключително сръчни", може да сте в състояние да го свършите и сами.

2. Помислете за баланса

Балансът е едно от златните правила по отношение на интериорния дизайн. „В този случай всичко беше свързано с балансирането на твърдите с меките мебели и повърхности. Твърдата настилка например може да се омекоти със зеленина. Изумително е как растенията и аксесоарите могат изцяло да преобразят дома и да му вдъхнат уют“, допълва тя.

3. Уверете се, че има стратегическа точка на фокуса

Ако в определена стая или двор очите ви са били привлечени към една специфична особеност или област, не сте сами. В действителност е напълно естествено очите ви да се спрат на "стратегическа точка на фокуса".  "При настоящия проект това е изкуството върху стените, което създадохме, а след това и гигантските саксии на пода", обяснява още Шери.

Какво е успяла да постигне тя с една веранда само за два дни вижте в галерията на Tialoto.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Г-жа Лъжа...