6 черти, които мъжете обожават... Но няма да признаят

Какво крие, че харесва силният пол в жените?
Обновена: 9 дек 2017 07:09 | 8 дек 2017 22:43, Eкип на Teenproblem
47
6 черти, които мъжете обожават... Но няма да признаят
Снимка: Instagram

Женската красота може да се приеме за нещо много субективно, защото всеки мъж има различни критерии и дори една всепризната красавица, може да се стори грозна на някой.
 
И все пак, според науката, която е направила стотици изследвания, се открояват няколко фактора като най-значими и забелязвани от мъжката аудитория.
 
Характеристиките, свързани с размножаването, чувствеността и съблазняването, играят ключова роля в мъжкото съзнание.
 
Ето кои са основните женски черти, които привличат мъжете, но те няма да си признаят:
 
1. Фигура тип „пясъчен часовник“
 
Има теории, че мъжете харесват слаби жени. Да, повечето господа не си падат по дами с наднормено тегло.
 
Има теории, че мъжете искат пищни форми. Да, мъжете искат това, но не харесват безформени женски силуети, където обиколката на гърдите и корема е еднаква.

Истината е, че повечето мъже харесват фигура, която прилича на пясъчен часовник. Тоест големи гърди, тънка талия и оформено дупе.

Останалите женски черти, които мъжете харесват, но няма да си признаят - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: мъжежени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Минко 47 г. ерген преди 6 години
Най-ценен в луфтът - там където влиза хюдж кок 19 санта и пуска менмилх.
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41Какво искаш от русите? Какво искаш от жените които очевидно не те отразяват.Ти друга работа нямаш ли си че цял ден им намираш кусури? Кой си? Чий си? Кой ти е дал правото да говориш за жени които,дори не са тук да се защитят.Очевидно имаш проблем! Стига с тази жена и онази.Слагаш табелки плюеш ги по цял ден.Намери си друго занимание.Нещо прави стига се занимава с тях.Не виждаш ли че не те отразяват, дори!?
32
0
 
1
 
! Отговори
ЧЕРТОЖНИК преди 6 години
Жените имат само една черта. Точно колкото има изброени в статията. Много браво за тази статия! Евала
31
0
 
3
 
! Отговори
Ако е така - лошо. преди 6 години
Всичко, което сте описали, са външни черти. Странно е да ги квалифицирате като "тайно". Отвсякъде ни заливате с въпросните външни щампи. Косата като признак на плодовитост? Защо само при жената? ''Загладен косъм" е стар израз на добре гледан и здрав. Колко от естествено русите могат да имат обемна коса? Те имат по-тънки косми, нищо че са повече, не правят обем. Ето ви причина да не класират руси като първи красавици. Умно би било - чиста кожа. Естествено равен тен.Картинката НЕ е Човек.
30
1
 
7
 
! Отговори
пропорции преди 6 години
Обемни гърди, изразена талия и изпъкнало седалище правят фигура S, не пясъчен часовник. Пясъчен часовник е ширина на раменете колкото ханша, талията - две трети или по-малко от обиколката на ханша, главата се нанася два пъти на раменете ( при мъжете идеалният вариант е три пъти). Най-важно обаче е прав гръбнак и рамене, които не са сгънати напред , а са на линията на лопатките. Естествено - и прави крака. Което е рядкост при много килограми, защото скелетът не го позволява.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намери си жена която е на пармезан. Яде един път на ден,като в казарма и спазва привички на полските жени. Що си с такава, като ти е дебела!? Огледай се има манекенки бол и тези от Аушвиц.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
женски черти които харесвам:- да пере пържени картофи и да твърди, че е на диета- уж не яде, а като дойде вечерта омита хладилника- уж спортува, но само на селфита- оправдвада целулита с "едрия си кокал"обичам да има мазничко, но не понасям обезформените и лакоми момичета, които са заприличали на лелки още на 19-20.. не че оправдам лелките, там също има 40-50 годишни струни, които му се иска човек да опъне!
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си че си изпърдяна некачествена тетка. Лайн,то си го запази за простаците като теб.Първите седем години са ти бяла лист хартия!Опростачването на народа е перманентно състояние не само в среди,като твоята. Но никой не е длъжен да търпи наддмените ти словоизлеяние, всеки път когато са ти го вкарали и са ти го изкарали.Неудовлетвореноста в личния ти живот не е непременно неудоволствие в личния живот на други.
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв ви е проблема? Нещо жени с гърди и подобни природни дадености са ви бръкнали здраво в здравето и ви е разказват играта! Нещо жените не ви пускат не ви отразяеат и злобеете на воля. Чета и жени са се включили в оплюването.Явно п,люмката на тях не си хвърлят, дори и са ваши върли поддръжници.Какъв ви е проблема!? Жалки душевно празни същества.Добрувайте на *** и глупостта.Страшна реклама правите на тези жени!
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглеждането по нещо не значи харесване. Всички се заглеждат по едно л..о на тротоара.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната безумна статия. Леонардо е търсил златното сечение, сещате се за една фигура, всички сме я виждали с математически изчисления нали?Някои харесват по-големи, други по-малки.Един колега много харесва женски гърди. Един път, видя някакво списание и извика възторжено: "Яаа, какви цици!" Погледнах - мъж, бодибилдър!Е, не е обратен, сигурен съм, има си жена и две деца. Така не само мъжете, но жените дори повече заглеждат женските форми. Другото е физиология (цепки, дупки и т.н.).
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете няма да си признаят, че харесват в една жена себе си. Налитат на мъжки тип поведение. Себепоказване, себеизтъкване, яркост, агресивност, мобилност, полигамност, мислене само в краткосрочен план.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тлъстите имат нужда от доза самочувствие. Явно тук прелива от тлъсти представителки на, мхм, " нежния пол". Гледам, че ги избива на агресия и нищо чудно да обявят в сексуална дискриминация пишещите мъже, като тази по-долу.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да оставите публичните "логически" разсъждения. Хич ви няма. Кой бозайник от женски пол в природата е с изпъкнало виме и детеродна област? Крави, кози, които сега се гледат са резултат на селекция, започнала преди около стотина години. Вижте зайци, прасета, лъвици, каквото и да е в природата. Всички жизнено важни органи са възможно прикрити като място, цвят, форма и големина. Хората живеят по-безопасно, затова губят инстинкти и поведението им става рисково.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И що да не си призная??????
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооо почнахте дискриминация, ааа? Мчи някои мъже предпочитат шпаги или мъжки д. И ко праим с тях? Нали евро ценности бе, стига с тея жени. Те си имат виброматори и успокоителни ''''' Свят днешен, ама доста смешен.
18
0
 
5
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Не знам коя е на снимката, ама става...даже много
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук, в подобни теми, пише и една кисела и недоволна потомка на ***, за която е важно да се самоотбележи, като драсне "неумен" коментар. Явно е разочарована и е против всичко и всички. Малко е като косъм в супа.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жоро Георгиев е описал основните реквизити на привлекателността на една жена. С една дума плодовитост, която кореспондира с вродения или вградения инстинкт на мъжете за продължение на рода. Този инстинкт кара мъжа да изпитва влечение към жената! Затова нейната висока плодовитост е като магнит. Тази плодовитост дори не е въпрос само на външни белези, като описаните, а включва специфично излъчване. Затова често, на пръв поглед неатрактивни жени дърпат яко множество мъже, и даже са предпочитани.
15
0
 
5
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Ква луна бе, тва е половин луна