Как се справят зодиите с разправиите и проблемите?

Всеки един зодиакален знак и реакцията му според ситуацията
12 дек 2017 20:22, Eкип на Teenproblem
4
Как се справят зодиите с разправиите и проблемите?
Снимка: Instagram

Със сигурност имате приятели или поне един такъв, а шансът да влезнете в конфликт понякога е много голям.
 
Никой не може да бъде съгласен с другия през цялото време, колкото и да се разбирате попринцип. Може да обичате приятелите си до смърт, но понякога просто ви късат нервите.
 
Възможно е дори дреболия, като  например промяна в плановете в последния момент да стане повод за скандал.
 
А понякога приятелите откриват голямо различие във вижданията си и тогава е въпрос на истинска мъдрост и разбиране, за да може приятелството да се запази.
 
За да видим как се справя всеки с подобни трудности в отношенията, ще се обърнем към звездите за съвет, защото астрологията може да покаже как всеки от нас реагира в подобна ситуация.

Овен
 
Овенът едва ли ще развее бяло знаме при конфликт. Тяхната огнена природа ги прави състезатели и те често влизат в битки за първото място.
 
Овенът няма да се извини пръв, за него това означава да бъде победен, а той не може да си позволи да бъде сломяван.
 
Но въпреки големия си инат и войнствен характер, Овните са добродушни и ако вие се извините първи ще получите извинение и от тях.
 
Те държат на приятелите си и ще се опитат да поправят нещата, забравяйки за грозната свада. Въпреки че знаят кой е сбъркал няма да си признаят.

Телец
 
Ако имате приятел от тази зодия, вероятно знаете колко е трудно да получите извинение от него.
 
Още един невероятен инат, който трудно признава вина и може да спори до безкрай, освен ако не е решил изобщо да не говори с вас.
 
Освен извинение от вас, Телецът иска и време, за да помисли дали си заслужава да ви прости дързостта да си позволите да влезнете в конфликт с него.

Останалите зодии и как се справят те със скандалите и проблемите - четете в TeenProblem.net


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
10
 
! Отговори
Истински преди 1 година
..и като не се познае се казва: зависи какъв асцедент е или какъв бил меркурия... за съжаление дявола си има своите хватки и начини да подлъже човек, така че да го държи далеч от истината, а истината не може да бъде повече от една! Човека и всичко около нас едва ли е възникнало случанйо и ей така като се замислим (колко чудно). Повече информация има написана в Една голяма книга, която съдържа информацията ВАЖНА за всеки от нас! И ще познаете истината и истината ще Ви направи свободни....
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че и кучетата ли имат зодии или като не се познае нещо и се минава на друг вид хороскоп. Ако четете 5 хороскопа ще разберете 10 неща които ви предстоят. А ако четете повече вероятността някой от тях да познае нещо нараства повече. А най-хубавото със смяната на календара е, че възникват още повече обяснения, защо не се познава.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
зодиите са измислени, окултни, лъжливи, неистински.. все едно да хвърляте и познавате на боб и кафе... който иска ще разбере това и в какво да вярва за да има успех, вътрешен мир и благополучие.. :)