Скандали, разправии... как реагират различните зодии?

Всеки зодиакален знак и как се справя той в такива ситуации
13 дек 2017 14:45, Eкип на Teenproblem
5
Скандали, разправии... как реагират различните зодии?
Снимка: Instagram

Със сигурност имате приятели или поне един такъв, а шансът да влезнете в конфликт понякога е много голям. Никой не може да бъде съгласен с другия през цялото време, колкото и да се разбирате попринцип. Може да обичате приятелите си до смърт, но понякога просто ви късат нервите.

Възможно е дори дреболия, като  например промяна в плановете в последния момент да стане повод за скандал.

А понякога приятелите откриват голямо различие във вижданията си и тогава е въпрос на истинска мъдрост и разбиране, за да може приятелството да се запази.

За да видим как се справя всеки с подобни трудности в отношенията, ще се обърнем към звездите за съвет, защото астрологията може да покаже как всеки от нас реагира в подобна ситуация.

Везни
 
Като въздушен знак Везните обичат комуникацията, но пък мразят конфронтацията. Дори след голям скандал, те ще изчакат малко време и ще ви потърсят сякаш нищо не е станало. Понякога Везните са смятани за повърхности, защото не обичат да се задълбочават в проблемите, които са довели до конфликт, но истината е, че те просто не могат да понесат тежките разговори, които се налага да водят.
За тях е по-лесно да се престорят, че нищо не е станало и да продължат напред. Везните обичат хармонията и искат да се върнат към мирното и щастливо приятелство възможно най-бързо.
Лошото е, че неизяснените проблеми водят до нов спор рани или късно.
 
Скорпион
 
Скорпионите ще таят злобата до края на живота си. Ако влезнете в голям конфликт с тях внимавайте – дори да се престорят на разсеяни те вече са намерили начин да ви отмъстят и е въпрос на време да го направят.
Те са трудни за разгадаване, защото на пръв поглед изглеждат спокойни и готини, но в действителност в душата им кипи вулкан от емоции.

След като си понесете наказанието и мине достатъчно време, за да се успокоят бурните страсти в душата на Скорпиона, ще дойде време за мир и слънчеви дни както преди.

Как останалите зодии реагират на скандали - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
освен написаното, вече и снимките Ви са глупави..
1
3
 
11
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Ууухааа...снимката е добра!!!