Страст по празниците: Какво чака в любовта зодиите?

Любовен тийнейджърски хороскоп за настъпващата 2018-а
29 дек 2017 08:10, Eкип на Teenproblem
3
Страст по празниците: Какво чака в любовта зодиите?
Снимка: Instagram

Овен
 
Чаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на изключително приятни преживявания, ако разговаряте спокойно и не се опитвате да наложите мнението си на всяка цена. Така или иначе никой няма да оспорва твърденията ви. Не е във ваша полза да си разваляте отношенията точно между празниците. Нека всеки прави нещата така, както му харесват.Ако обмисляте съвместно пътуване, то бъдете готови да поемете отговорност не само за себе си, но и за приятеля/ката си. Много е вероятно да попаднете на натрапници, които ще се опитват да коментират отношенията ви. Проявете изобретателност, за да се отървете от тях. Среща с представители на знаците Близнаци или Стрелец ще се окаже извор на неописуеми романтични емоции.
 
Телец
 
Където и да отидете, в каквато и компания да попаднете все ще се намери някой готов да ви сваля... звезди от небето. Ще установите, че човек, който никак не ви е бил безразличен преди време сега упорито търси компанията ви. Не отказвайте поканата за коледна разходка, но ако вече си имате някого не давайте повод за ревност.За необвързаните представители на вашия знак е по-добре да са в свободното време на открито, сред природата, отколкото в клубове и кафенета. Запознанство с Козирог или Скорпион ще ви извади от състоянието на блажено спокойствие.
 
Близнаци
 
Не мислете за старите грешки и неуспехи. Време е да повярвате в себе си и да си поставите ясни цели. Ако личните отношения са конфликти и мъгляви помислете дали прекалено много хора не ви „съветват“ и дали не е време да се дистанцирате от тях. Точно сега е моментът „на истината“. Един откровен разговор ще е по-полезен от всички подаръци на света.Представителите на противоположния пол няма да ви лишат от вниманието си. Ако все още нямате стабилна връзка или сте прекратили съществуващата, то почти сигурно е, че ще стартирате нова. Единственият ви проблем може да е, че от прекалено много предложения и покани ще ви е трудно да изберете най-доброто.
 
Рак
 
Преживяванията по празниците ще са много, много странни. Може да ви се струва нереално, но по Коледа около вас ще се навъртат все приятели с „разбити сърца“, такива които или съвсем скоро са преживели драматична раздяла, или пък изобщо не са могли да се сближат с предпочитаната личност. Не им позволявайте да ви „заразят“ с песимистичното си настроение. Окуражавайте ги, забавлявайте ги, изобщо, опитайте се да върнете усмивките им колкото е възможно по-бързо.Що се отнася до Новата година, нея ще я посрещнете по свой избор, на приятно местенце с предпочитана компания. Преживяванията ще са вълнуващи, независимо от това дали вече имате приятел/ка или не. Ако имате, покажете най-добрите си страни. Ако пък нямате, бъдете още по-старателни. Със сигурност ще спечелите симпатии.

Останалите зодии и какво ги чака в любовта - четете в TeenProblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави ми впечатление, че случаи като ти "няма се разделяш,развеждаш"бива диктувано от недоробонамерени роднини или съседи.Не можете да знаете ЗАД вратата на нечий дом какво се случва? Как живеят? За да давате подобни съвети някому!Не може да обричате даден човек в безлюбовие,защото вие така сте казали!И да го умаловажавате неговите чувства и решения.Това е меко казано недобросъвестно и не р ваша работа.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..такива фалшиви, лъжливи!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са пък тия "Зодиите"?