Топ 3 зодии, които искат да доминират в секса

Кои зодиакални знаци обичат властта в леглото?
3 яну 2018 21:21, Eкип на Teenproblem
2
Топ 3 зодии, които искат да доминират в секса
Снимка: Instagram

Когато става дума за любовни ласки, някои хора държат да бъдат водещи, докато други предпочитат да си почиват и да се наслаждават на усещанията.

В повечето случаи хората спадат или в едната категория или в другата и не винаги този, който е по-активен определя как да се случват нещата в спалнята.
 
Понякога нещата не са така очевидни - възможно е пасивният партньор, който обича да се наслаждава, просто да дава насоки, възползвайки се от желанието на другия да се доказва.

Интересно е да разберем позицията на Марс и Венера. Марс е планетата на страстта и действието и обича да бъде водач, докато Венера е по-пасивна и внимателна.
 
Например ако един човек има силно влияние на Везни в своя хороскоп, той ще предпочита по-балансирани отношения в секса, а Скорпионът се свързва със сексуалността и страстта.
 
Ето кои са най-властните зодии в секса:

1. Лъв
 
Лъвовете са ловци и обичат да преследват обекта на желанията си. Те са самоуверени, имат голямо его и искат постоянно да се доказват.
 
Огненият знак, управляват от слънцето, има нужда от възхищението на околните, а какво по-голямо признание от това да се представи забележително в спалнята?
 
Лъвовете обичат да поемат контрола в секса и да виждат партньора си в подчинено положение. Все пак те са царе, нали? Готови на всичко, за да получат комплименти и внимание, те стават лесни за манипулации.
 
В желанието си да задоволят своите желания и да докажат възможностите си, Лъвовете не винаги се задълбочават в нуждите на партньора.

Останалите зодии, които искат да доминират в секса - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 6 години
тъпотийй