Водка или бижу? Откраднаха водка за $1,3 милиона!

Бутилката е изчезнала от колекционер на водка
3 яну 2018 19:12,
6
Водка или бижу? Откраднаха водка за $1,3 милиона!
Снимка: Brian Ingberg

Бутилка водка на стойност над един милион долара е открадната в датската столица Копенхаген, предаде ДПА, позовавайки се на полицията.

Рядката бутилка "Русо-Балтик" струва 1,3 милиона долара, обяснява временният й притежател и колекционер на водка Брайън Енгберг, пише БТА.

Скъпата напитка, чиято внушителна цена се дължи на използваните около 3 килограма злато и 3 килограма сребро за направата на бутилката, е изчезнала от столичен бар. Записът от охранителните камери показва мъж с бейзболна шапка и покрито лице.

Енгберг е казал пред местни медии, че бутилката водка, която му е дадена назаем за шест месеца от компания Dartz със седалище в Латвия, Рига, не е застрахована.

Скъпата бутилка преди е "участвала" в сериала "Къща от карти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 4Вярно е това което казваш, колата "Руссо-Балт" е наистина знаменита кола.Обаче... има един проблем. Както самото заглавие подсказва, това е руско-балтийска кола.Тоест, заводът се е намирал в Рига, а Рига е столица на Латвия, понастоящем независима държава членка на ЕС.Логично, оттам идва и бутилката.Нещо повече! Когато говорим че нещо знаменито е "руско" трябва да помислим два пъти.Същото е за знаменития "руски" ВЕФ. Легендарното радио е произвеждано също в Рига, Латвия!
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вгледайте се в етикета! Там е изобразена една знаменита кола от началото на ХХ век - "Руссо-Балтик". Нека се ограмотяват русофобите, които ***, че Русия не правела коли!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАСЛУЖАВА СИ ГО!!!! 3 КИЛА ЗЛАТО ПОСТАВЕНИ НА СТЕНАТА ДА ГИ ВИЖДА ВСЕКИ :DТАКОВА НЕЩО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛОЖЕНО САМО В ПОМЕЩЕНИЕ МУЗЕЙ А НЕ В НЯКАКЪВ СИ *** БАР БЕЗ НИКАКВА ОХРАНА ДОРИ НЕ Е ИМАЛО ПРЕДПАЗНО СТЪКЛО ПРЕЗ НЕЯ ПРОСТО ВЛИЗАШ ВЗИМАШ Я А ДОКАТО ДОЙДАТ ОНИЯ ОТ СОТ ОТДАВНА ТЕ НЯМА!
2
1
 
7
 
! Отговори
Devin преди 6 години
Сега ще пийне една студена вода в pvc бутилка
1
4
 
0
 
! Отговори
Русия преди 6 години
Да не се е правил на играч.