Любов и работа: Седмичен хороскоп

Каква ще бъде седмицата на всички зодии
8 яну 2018 17:45, Eкип на Teenproblem
4
Любов и работа: Седмичен хороскоп
Снимка: Instagram

Овен
 
Не идеализирайте обекта на симпатиите си, ако не искате да попаднете в капана на собствената си заблуда. Необходимо ви е време за да прецените предпочитанията си. Някой е твърде щедър и това ви прави подозрителни. Друг е ревнив и това ви прави предпазливи. Трети пък си има някакъв друг скрит недостатък, който още не сте открили и това ви прави неспокойни.
Все още е рано да решавате с кого и как. Постарайте се да стигнете до конкретния си избор самостоятелно. Не споделяйте, не доверявайте тайните си, защото вместо помощ може да получите удар под кръста.
 
Телец
 
Следвайте личните си предпочитания, а не чужди съвети и препоръки. Някой, който не ви е безразличен, ще ви зададе въпрос, на който или е рано, или не сте сигурни, че трябва да отговаряте. Ситуацията може да се окаже доста смущаваща. Придържайте се към принципите си и ги отстоявайте.
Ще имате шанс да започнете нова връзка или да промените нещо, което не одобрявате в старата. Не позволявайте на любовните отношения да пречат на учебните ви занимания. Първо си свършете работата, а след това обсъждайте емоционалните теми.
 
Близнаци
 
Още в началото на седмицата може да усетите несигурност по повод личните отношения, емоционалното ви състояние да е нестабилно, да сте раздразнителни. Не са изключени и някакви проблеми, свързани с членовете на семейството, които да раздвояват вниманието ви. След като помогнете на близките да се справят с така създалото се затруднение ще разполагате с достатъчно време да „късате литенцата на маргаритката“ с въпроса: обича ме, не ме обича.
С един СМС или телефонно обаждане ще получите отговора далеч по-бързо, така че възползвайте се от възможностите на съвременната техника и технологии. Ако се чудите на каква тема да е съобщението, то помислете какво ви свързва и давайте по същество.
 
Рак
 
От първостепенно значение през тази седмица ще се окаже темата за секса. От една страна не ви се иска да я обсъждате със съучениците и приятелите си (и правилно!), от друга ви е трудно да намерите отговор на въпросите, които ви вълнуват. Единият е: трябва ли да прекратя връзката, ако не е свързана със секс? Другият: зависи ли стабилността на една връзка само от секса? Отговорът и на двата въпроса е НЕ, така че не се измъчвайте излишно.
Опитайте се да обсъдите спокойно желанията си с гаджето преди да вземете окончателното решение за раздяла. Мислете за предпочитанията си, а не за влиянието на конкуренцията. Залагайте на емоционалното привличане, а не на физическото.

Останалите зодии и какво ги очаква тази седмица в работата и любовта - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
4
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Благодарим за съветите. Но на истинското теле, няма сила на земята...а и извън нея която да му повлияе!!!Приятна вечер на всички...от мен
2
3
 
7
 
! Отговори
ЦЕЦА КЛИЗМАТА преди 6 години
Аз съм зодия водомер, за мен нищо не пише, срамота!!!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дрън дрън, свободни съчинения.. ако щете вярвайте..