Седмичен и любовен хороскоп. Какво очаква всеки знак?

Овен, Телец, Близнаци... влизайте, четете и тръпнете
15 яну 2018 21:15, Eкип на Teenproblem
4
Седмичен и любовен хороскоп. Какво очаква всеки знак?
Снимка: Instagram

Овен

Предстоят новости, свързани с личните отношения. На хоризонта „ще изгрее“ нов интересен обект, с който ще ви се прииска да се сближите колкото е възможно по-бързо.
Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са доста скоростни и обикновено пренебрегват детайлите. В конкретния случай е желателно да сте максимално сдържани, защото поведението ви може да предизвика два ефекта: да уплашите „целта“ си или да предизвикате скандали от ревност както за вас, така и за него/нея.
Прекарвайте повече време със старите си приятели, влиянието им ще ви се отрази „отрезвяващо“.
 
Телец

 
Мисълта ви е необичайно бистра през тази седмица и сте готови да назовавате нещата с истинските им имена. Възползвайте се от момента. В състояние сте да получите отговори на всички въпроси, свързани с личните отношения, които живо ви интересуват. В случай, че поддържате няколко независими една от друга връзки е крайно време да решите коя от тях си заслужава усилията и кои е редно да прекратите, защото само си губите времето.
За необвързаните предстои вълнуващо запознанство. В случай, че новият ви познат/а е представител/ка на зодия Скорпион едва ли ще се стигне до романтична връзка, но със сигурност ще ви помогне да се справите с комплексите си.
 
Близнаци

 
Ежедневните ви задължения ще са доста повече от обикновено и ще разполагате с много по-малко време за романтични срещи и любовни емоции. Ситуацията няма да е от най-приятните и може да предизвика остри разговори между вас и гаджето ви. Опитайте се да подходите прагматично, ако искате да запазите връзката. Изяснете ситуацията в нормален спокоен разговор, нямате полза от крясъци, критики и обвинения.
Преживяванията ще са доста по-интересни за необвързаните. На парти у близък роднина ще присъства „интригуващ обект“, който ще се опита да оформи нещо повече от светски разговор с вас. Не намалявайте дистанцията, ако не сте сигурни, че го искате.

Останалите зодии можете да прочетете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
,,илюминат,, преди 6 години
измамата е движение назад не сме под ,,зодия,, каписко не
2
3
 
2
 
! Отговори
алчност преди 6 години
за кой давате анализ на всичко и за кво не ме интересува
1
3
 
0
 
! Отговори
информация на кого преди 6 години
от комплексите на насилие се избавете наблюдатели