Какво се случва, когато спрете да пиете алкохол?

Вижте какви ще са последиците след решението
23 яну 2018 19:30, Eкип на Teenproblem
25
Какво се случва, когато спрете да пиете алкохол?
Снимка: Instagram

Още в детските ми години, моята майка ми говореше за опасностите от алкохола.

В моето семейство това беше проблем, с който всеки се бореше, а за съжаление и в много други ситуацията е подобна.
 
Отраснах, гледайки баща си пиян всяка вечер - майка ми също не можеше да си представи ден без да пие, дори носеше алкохол в себе си.
 
Така казано звучи смешно, но всъщност е страшно. Страшно е, защото аз носех този ген и защото бях научен на това поведение.
 
Въпреки че като малък мразех алкохола, по-късно всичко се преобърна. Неусетно започнах да прекалявам, когато влезнах в университета и стана ежедневие.
 
Имах безпаметни нощи, а когато разказвах за тях се смеех, другите също се смееха, но вътрешно усещах страх.
 
В един момент реших, че ще спра с това и няма да се превръщам в копие на моите родители. Ето какво се случи, когато спрях да пия алкохол:

1. Започнах да бъда естествен
 
Когато излизах с приятели или колеги, аз пиех, защото знаех, че така ще се отпусна. Започвах да говоря разни глупости, да се смея, да танцувам без да ми пука. Но в тези моменти аз не бях себе си и това противоречие ме тормозеше. Когато спрях да пия, аз се чувствах естествен – знаех, че хората ме харесват такъв, какъвто съм и няма нужда да се правя на нещо друго. Аз самият се харесвах такъв, какъвто съм вече.

Останалите неща, които се случват с вас, когато спрете алкохола - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До FansofAlcoholДега, Тулуз-Лотрек, Модиляни, Достоевски, Мусоргски, Росини, Петров-Водкин, Гойя, Франс Халс, Рубенс, Дюма, Джек Лондон, Хемингуей, Омар Хайям, Пушкин, Григ, Рудаки, Щраус, намерете ми трезвеник между тези мъже!
16
0
 
8
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Случва се това: Излизаме от филма и се връщаме в реалността.
15
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохола бил вреден. Да вреден е но зависи от количеството. Няма по добро лекарство за опънатите през деня нерви от едно добро питие в приятна обстановка вечер. Не познавам трезвеник който да ми е за пример. На всички им личи.
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свестен човек, който не пие аз лично не познавам.Може животът да е до 50г., но поне няма да е изпълнен с водичка, полезни сокчета и всякакви здраводловни буренк в менюто.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво се случва ли ? Нищо особено, просто изтрезнявам.
12
9
 
20
 
! Отговори
FansofAlcohol преди 6 години
Всъщност много от великите хора са си били пияндета.Като цяло алкохола може би е виновен и за много положителни неща.Най-елементарните от които е, че някой хора орикват любовта на живота си и разкриват чувствата си пред любим човек точно под въздействието на този "лош" алкохол.Да не говорим, че руснаците спират нацистите заради голямата роля на алкохола, издържат нечовешки лишения.А и аз не съм видял читав, трезвеник.Всичките са особняци и то големи.Така, че който иска да вярва.
11
9
 
9
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Алкохол - всичко над 2-3 МАЛКИ (330 мл) бири СЕДМИЧНО вреди на черния дроб. Може да се досетите за еквивалентните колечества вино или твърд алкахол. Това е истината, от там нататък всеки си решава - аз не съм въздържател...
10
3
 
14
 
! Отговори
Шиши Кифтето преди 6 години
Па я кат шморцам па си пиа мастиката с ракиа и маам шкимбе с чесан джумерки жолан сас зеле и кат омаам пеш шест ракии и сам мноо добре и кат пусна Азис опсаа опсаа опсаа опсаааа кеф ама кеффффффффффффф и кат набиа жината ох мамааа *** мноо кеф ба и кат осмуча ощи пет мастикааа ох бе мноо убаво беееееееее
9
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Проктолог 2Алкохола е ВРЕДЕН във всякакви количества!!!ВРЕДЕН!Набий си го в тъпата глава.
8
8
 
13
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ъм тъй е, кат не можеш да пиеш нормално. Винаги съм се чудил на тия, които не си знаят границата. Пиеш си две бири или една ракийка вечер и приключваш. А на купон цяла нощ се остава, само ако има жени. Иначе няма смисъл. Тва е ...
7
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохола не прощава на никого. Той те превръща в това което никога не сте го и сънували. Въпреки че има и изключения които са рядки но все пак ги има. Един приятел пиеше и то в големи количества но голямото ми учудване беше че си оставаше такъв какъвто е и трезен. Само по погледа му си личеше че е употребил алкохол. Нито залиташе нито говореше празни приказки просто се държеше като трезвен. Такива пиячи не се срещат често. Но пък си отиде от този свят на 50 години. Алкохола е отрова!
6
1
 
36
 
! Отговори
Тръба преди 6 години
Не пия, не пуша и по жени не ходя. Имам само един порок - лъжа.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 5Сигурно държавата и народът са виновни че си АЛКОХОЛИК!!!!!!!
4
1
 
9
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
михаела почва да ми се види не чак толко убава :(
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По голяма глупост не бях чел.
2
8
 
31
 
! Отговори
Проктолог преди 6 години
Рязкото спиране на алкохолът може да има сериозни последствия за човека. Разбира се няма нищо по-хубаво от умерената употреба, както на алкохол, така и на почти всичко, дори вода, храна, цигари и т.н.
1
6
 
9
 
! Отговори
DALI преди 6 години
Пияници ,Сега ще станат защитени от Турция - ГРЕЙ Деца .