Търсите жена, която не кръшка? Вгледайте се и в зодиака!

Вижте класацията на астролозите за най-верните половинки
Обновена: 28 яну 2018 14:44 | 28 яну 2018 14:27, Екип на Tialoto.bg
14
Търсите жена, която не кръшка? Вгледайте се и в зодиака!
Снимка: pexels.com

Винаги има изключения от правилото, но все пак астролозите са направили една любопитна класация – кои са най-верните жени в зодиака? Вижте класацията на сп. Elle, пък може да ви помогне при избора на партньор. И да разберете дали жената, в която сте влюбен отговаря на критериите ви или пък е сред изключенията.

Овен – 5 от 10

Жената Овен избира мъжа до себе си, но често започва романи от интерес. Ако някой я хареса, тогава е интересно за нея, за да разбере какво. Бракът в тази ситуация не е пречка, уви. Така че мъже – бъдете готови да бъдете поставени в не толкова приятни ситуации, в които да се чудите дали този интерес към друг мъж ще се окаже дълготраен.

Стрелец – 6 от 10

Стрелците обичат без ограничение, но трябва да е забавно. И тук не става въпрос за тенденция към предателство. Избират сами мъжете си, а ако ги обича – тя ще остане. А ако не –напуска или се променя. В последния случай е безсмислено да оставате с нея. Тя ще е привързана към вас само ако иска.

Риби – 6 от 10

Рибите обичат с цялата си сила, раздават се напълно, дори губят ума си. И ако любимият се обади, такава жена ще стане и ще го последва. Нищо, че съпругът ѝ е до нея. Да, Рибите могат да правят всичко от любов и трудно ще се извинят. Не защото са лоши, а защото искрено не разбират как човек може да се извинява заради любов?

Везни – 8 от 10

За тези жени обикновено казват, че са като магнит. Привличат към себе си другия пол и е изключително трудно да се противопоставят на това. Освен това Везните обичат да държат дистанция, което още повече разпалва вниманието на мъжете. Не е чудно, че личният живот на Везните често тече бурно и такива жени се омъжват повече от веднъж.

Скорпион – 8 от 10

Страстите, емоциите, силата на характера са част от качествата на Скорпионите. И тези жени чувстват много добре кой е подходящ мъж за тях. Понякога за това се нуждаят само от една среща. Ако бъде направен изборът, жената Скорпион ще постигне своята цел и нищо не може да промени това. Те рядко могат да си признаят, че са направили грешен избор, дори са готови да живеят с последиците от това. Защото е под достойнството на един Скорпион. Така че партньорът на жена от тази зодия може да бъде спокоен – хванала ви е в нейната мрежа и няма да ви напусне.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
FUCK OF преди 6 години
ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА...БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА....ЗОДИЯТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ....МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕКА ОТ КАЛТА,НО КАЛТА ОТ ЧОВЕКА,НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ НИКОГА...
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената Овен е феноменална брамтия! Ако имаш пари и ще я водиш по почивки и купуваш парцали си номер едно, ако нямаш- не те поглежда. Гинка от Разград спа с половината околни села докато беше сгодена, децата им са като събрани от 5 континента, няма как да са по-различни. Ако разберете че е Овен- газ до дупка
6
7
 
15
 
! Отговори
Майтапчия преди 6 години
Да намериш жена,която не кръшка,е все едно да уцелиш кола на реални километри.не че няма,ама....Пък и може да е с фабричен дефект.
5
4
 
6
 
! Отговори
Фико Диарията преди 6 години
Хайде всички под строй - марш в тИалото да трупате трафик!
4
4
 
19
 
! Отговори
diri преди 6 години
Тоя сайт пропада все повече! - явно като балъците, които четат подобни глупости :(
3
9
 
30
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Няма такава жена, ако не кръшка физически то емоционално със сигурност.
2
3
 
7
 
! Отговори
Интересно, любопитно преди 6 години
инги било - и от интерес, любопитство тама скршат по некой и друг юй :D
1
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истанбулската коненция не важи при кръшкане и може да се налага прилага яко.