Тези зодии нямат срам във флирта!

Вижте кой обича да ловува в любовта
15 фев 2018 16:23,
1
Тези зодии нямат срам във флирта!
Снимка: Instagram

Има хора, които никога не биха взели инициативата в свои ръце и предприели първата крачка към запознанство. Те не умеят да предразполагат другите и все се чудят какво и как да кажат, а докато го правят - моментът просто си е отишъл. 

Но има и други - такива, които не се притесняват да заговорят непознат, харизматични са и умеят да правят добро впечатление. Вижте кои са те според зодията:
 
1. Овен
 
Царят на флирта! И жените и мъжете са ловци и не само че не се притесняват да се представят на някой симпатичен непознат, но дори това им харесва. Овните винаги знаят какво искат и обикновено го получават, защото не се спират пред нищо, а силният чар на Марс може да омае и най-недостъпните избраници.
 
Понякога огненият знак става толкова агресивен, целеустремен и нападателен в свалките, че може да възмути някоя Дева или да уплаши Стрелец. Овните изобщо не знаят какво е срам.
 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
12
 
! Отговори
скорпиона преди 3 години
"Колкото и скорпиона да държи на партньора си, в миг го забравя, когато види нещо предизвикателно и се втурва след него" ...Ето това е лоялността на тези "щастливци" ..честито на печелившите!