Мъжете манипулатори. Не бъркайте действията им с любов

Кои са признаците, за да ги разпознаете? Вижте!
21 фев 2018 21:58, Екип на Tialoto.bg
33
Мъжете манипулатори. Не бъркайте действията им с любов
Снимка: pexels.com

Как да разберем, че човек влиза в една връзка не заради любовта, а да решава проблемите си за ваша сметка? Или пък просто иска да привлече вниманието на бившата или да консолидира финансовото си положение? Как да разпознаем такива манипулации, обяснява терапевтът Зоя Богданова.

Необходимост от статут

В този случай мъжът си избира половинка, която да съответства на нивото, което смята, че има той.

Основни характеристики:

- Излишни изисквания към вас, често ви критикува по отношение на външен вид – грим, прическа, дрехи.

- Липса на интерес към вашите проблеми и чувства

Обикновено такава връзка трае толкова дълго, колкото е удобно на мъжа или пък докато жената не престане да се подчинява на правилата на играта.

Необходимост от секс

Много често партньорите не искат задълбочени отношения, а просто секс. При мъжете този процент е доста по-висок.

Основни характеристики, вижте ги в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Усети се бе, човек. Бях си в леглото и станах, за да видя дали съобщават къде е епицентъра.В БЛ_ИЦ вече уточниха, а някой от коментаторите даже написа, че по европейски сайт първо са съобщили, а после са променили силата на труса - 4.8. И в "Люлин" са го усетили, не само в центъра.
13
0
 
2
 
! Отговори
44 преди 6 години
Да, защото в Йонийско море е имало още по-силен трус, веднага след българския.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край Асеновград е било, в Пловдив са го усетили силно.Чужди медии са го съобщили преди нашите.
11
2
 
2
 
! Отговори
Кекс преди 6 години
Какви малки тайни може да има един пухкав клоун с наднормено тегло под десет слоя грим. Какви са тези невероятни нечувани духовни разговори за които всички говорят. Дешифрирайте какво значи сериозна връзка и в какви сериозни проблеми скачате с двата крака. При тях всичко е измама. Когато е дебела тя е пухкава. Жената иска да си играе с вас, само защото има женски органи, нищо друго.
10
3
 
9
 
! Отговори
Или друг аргумент, преди 6 години
нали всеки повтаря, че с всяка изминала година стойността на жената пада. И момичето си мисли, ето, той ме използва за любовница в най-хубавата ми възраст. Утре ако ме зареже, той ще си намери друга млада или дори по-млада от мен, а аз вече няма да имам такива шансове, каквито имам днес.И в това намира причина да очаква от него подаръци и други разходи,чрез които той да я облагодетелства и да прави връзката им приятна.Мъжът пък подозира, че е използвачка, особено ако той е глезено мамино синче.
9
0
 
11
 
! Отговори
До 11, 12 преди 6 години
Така е, но има и най-елементарни нагли използвачи.Ако едно момиче попадне на такъв, това може да промени нейното отношението към мъжете изобщо. Ако момичето е много младо и неопитно, то решава, че всички са такива и започва да търси някой, когото ще може тя да използва. Обикновено аргументът й е, че жената поема по-големи рискове, защото може да забременее и той да не се ожени за нея. Това означава или аборт с всичките му рискове, или самотно майчинство. Или друг аргумент,.........
8
2
 
14
 
! Отговори
Как стават кучки? преди 6 години
Има вариант, свястна и наивна,доверчива девойка е искрено влюбена и всеотдайна в първата си връзка.Впоследствие разбира, че е била безскрупулно използвана за секс, а когато е било възможно - и за паричен източник,независимо дали е давала суми на заем или е намирал начин да й измъква и джобните пари под благовидни или уж-трогателни поводи.Експлоатирана да му помага в учебния процес, в чистенето на дома и др.подобни.После зарязана.Отгатнете как ще се държи това момиче спрямо следващия си приятел?
7
0
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Има меркантилни жени, така са ги възпитавали - мъжът ти ще ти купува, той ще те води по курорти и ресторанти, затова трябва да има пари, да има хубава кола, самостоятелно жилище и т.н.Такова момиче още от предучилищна възраст си изгражда представа за бъдещия си съпруг като за спонсор.Не са малко и мъжете,които откровено разпитват за моми със зестра и татко-връзкар.Когато е с някоя само за развлечение,гледа да извърти нещата така, че тя да плаща по-често сметките или да поема по-голямата част.
6
1
 
14
 
! Отговори
Сладуранка преди 6 години
Вярно е написаното в статията.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имате фриволно поведение с всеки познат и не познат. Това обеснява нещата, защо не сте за пред хората!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви кани на заведение, защото не знае каква да ви представи случайно, ако се появи някой негов близък приятел. Не сте му никаква! С вас си изпуска парата. И кой от къде е. Не го е грижа за вашите нещата, защото не е част от живота ви, не ви чувства близка. Не иска да ви знае. Добре му дошло да му дадете някой лев. Дай боже всеки му! И я камилата, я камила!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мусака и 69.Никога не се тича след тролейбус, защото идва следващия. Не срамно си поискаш, срамно е да ти откажат.На Мартин жена му все такива ги говори.
2
14
 
11
 
! Отговори
кекс преди 6 години
Жените са манипулатори. Не бъркайте действията им с любов. Под излишни изисквания се крие наднормено тегло, "пухкавост". Имат непрестанна необходимост да ги одобрявате, като ви правят непрестанни контраинтуитивни проверки. Жените са деца, имат нужда от настойник и от пари. Секса за тях е само инструмент за достъп до ходещ портфейл който да ги води на ресторанти и да хвърля пари за да ги валидира, под духовни разговори се има предвид че ще ви използват за емоционален тампон и слушател.
1
9
 
7
 
! Отговори
777 преди 6 години
Това трябва да важи за жените,не за мъжете.Объркали са пола???