Почивка мечта за романтичните! Санторини

Сгради, сякаш кацнали по скалите, черни пясъци...
23 фев 2018 18:38,
7
Почивка мечта за романтичните! Санторини
Снимка: Instagram

Ако търсите романтично кътче, гръцкият курорт Санторини е едно от най-добрите дестинации. Природата и автентичната архитектура – сгради, сякаш кацнали по скалите, черни пясъчни плажове - всяка година стават много желана дестинация за туристи. 

Какво може да видите на островите:
 
Caldera Cliff - Не се срещат често места, където може да се насладите на залези като тези в Санторини. Лабиринтите от варосани къщи, които се спускат по хълма и цветовете на залязващото слънце изглеждат сякаш си се пренесъл в рая.
 
Старият град Oia – Ако искате да си направите зашеметяващи снимки за спомен, старият град е чудесен избор. Емблематичните сини куполи, които виждаме на острова допълват романтичната атмосфера, независимо дали небето е облачно или виолетово по залез.
 
Обиколка на залива – Ако сте си мечтали за романтично плаване с малко корабче край живописни брегове – това е вашето място. Разходка по залез слънце? Местните казват, че гледката разтапя и най-студеното сърце.
 
Разходка по улицата Agiou Mina Street – тази зашеметяваща улица минава високо над сините покриви, като пред вас се простира гледка към Егейско море. За най-хубав изглед се насочете на север към главната част на Фира.
 
Скарос – Този остров е най-южният от гръцкия архипелаг Спордати. Той е свързан с гръцката митология – според легендите в крепостта се е укривал Ахил, за да не се включи в Троянската война. Определено си заслужава да разгледате този дворец и да чуете историята му.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
1
 
! Отговори
Ни чул - Ни видял... преди 6 години
Това за да идеш на плажа,трябва да се спускяш по въже.А за да се изкачиш обратно,яхваш муле,катър или магаре. Аааа НЕ, Мерси.
5
1
 
3
 
! Отговори
Андрейчо преди 6 години
"Санторини е дестинация само за снимки а не за почивка."Еми не е така бе. Там се почива прекрасно, само че по друг начин. Трябва ти яхта вместо плаж. Няма такова преживяване. Но както е отбелязано преди мен - скАпо е за ***. или поне така му се струва.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
къв санторини, нашиот Слънчорини е мястото за снимки. кой иска да гледа варосани къщи и сини покриви?На Слънчорини (а.к.а. Слънчака, Съни Бийч, Бетон бийч) може да видиш неща които никъде другаде няма да видиш: пияни тийнейджъри, социално слаби британци и скандинавци да пълзят в телесни течности пред престижни заведения като "Какао Бийч", "Буда бар", "Боце бар", "Мутра бар"...
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълен качамак! Няма изречение без неверен факт, стилистична или правописна грешка.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санторини не е за ***!!!СкАпо е!!!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санторини е дестинация само за снимки а не за почивка.