Според зодията: Защо той си отива? I част

Какво би накарало мъжа от всяка зодия да сложи край?
23 фев 2018 22:44,
8
Според зодията: Защо той си отива? I част
Снимка: Instagram

Случвало ли ви се е да се чудите какво сте объркали във връзката? Изглежда всичко върви добре, а в един момент той решава, че иска да си тръгне? Астрологията може да ви помогне да разберете защо е постъпил така според неговия зодиакален знак: 

Овен
 
За един Овен бездействието е нещо, което може да го убие. Ако вие сте от типа, който обича да си мързелува и седи у дома по цял ден, тогава скуката вероятно го е накарала да си отиде. Овенът има нужда да бъде импулсивен, така че подобни отношения ще го дразнят и пламъкът на любовта ще изгасне.
 
Телец
 
Ако изгубите доверието на мъжа Телец, може да започнете да си стягате багажа. Той мрази лъжите, лицемерието и предателството - мрази несигурността. Ако вие не сте напълно отдаденa на връзката, той ще го усети и ще си отиде. Земният знак иска да притежава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
"Момчето си отива" част 2 - кога?
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости.Пълните главите на момичетата с подобни простотии и после се чудят защо не им върви в любовта.Аз съм зодия Лъв и на ден жена ми ми прави по 20 забележки. Минимум.А пък пишете, че лъвът не търпял критики.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е виновен.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Независимо от зодията си, мъжът си отива, ако бъде отблъснат, ако бъде силно разочарован или пък ако е обикновен използвач и мошеник, който се старае да завърти главата на момичето, за да получи каквото иска, но щом усети, че нещата стават сериозни, бие отбой и бяга.