Зодиите по двойки: Кои си подхождат най-много?

Понякога виждаме двама и се чудим как изобщо да се събрали
28 фев 2018 22:23,
14
Зодиите по двойки: Кои си подхождат най-много?
Снимка: Instagram

Интересното на зодиите е в това колко са различни една от друга и как всяка има своите силни и слаби страни. Понякога виждаме двама души и се чудим как изобщо да се събрали заедно, защото изглеждат твърде различни или пък твърде много си приличат.
 
Истината е, че за да сработи една връзка добре, партньорите трябва да имат еднакви ценности. Всичко останало се нагажда с времето.
 
Вижте кои са най-добрите комбинации в зодиака, дори и да ви изглеждат малко чудати.
 
Овен и Рак – приказната двойка
 
Овенът е такъв тип човек, който обича да бъде герой и държи другите да се похвалят с него. Той е рицар в бляскава броня и ще спаси Рака, а след това двамата ще избягат в крепостта на Овена, където ще бъдат в безопасност.
 
Водният знак има нужда от закрила и от някой, който го пази дори от собствените му грешки. Решителният Овен и чувствителен Рак са една чудесна комбинация.
 
Дори огненият знак понякога да се изтощава от водещата роля, чувството, че е значим ще го зарежда с нови сили. Ракът опитва да укроти демоните си и да се отпусне в компанията на своя герой.
 
Телец и Риби – на една вълна

 
Телецът е знак, който може да си стегне багажа и да се пренесе на другия край на света, ако това е начинът да остави проблемите зад гърба си.
 
Стресът ужасно измъчва този знак. Рибите реагират по подобен начин на напрежението, а комбинацията от двама изнервени партньори може да не изглежда най-доброто решение, но всъщност никой друг не би могъл да ги разбере така добре, както те един друг.
 
Двамата ще се сработят наистина добре, защото всеки път когато единия има нужда да разпусне, другия ще се погрижи за всичко.

Останалите двойки зодии, които си подхождат най-много в живота - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
2
 
! Отговори
слаба ракия преди 6 години
При зодиите има желязно правило-въздух с въздух,огън с огън...Тогава нещата вървят!
11
1
 
6
 
! Отговори
Алена преди 6 години
Утре всички зодии ще намерят куфарче пълно със здраве и пари
10
0
 
8
 
! Отговори
+ преди 6 години
Слаб (2) за статията .
9
2
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Близнак съм, най ми допадат жени Риби, Овни и Козирог. Най-тегаво ми е с жени Рак, не знам защо някак си не се разбирам с тях
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, Овен и Рак. Това кой го измисли? Огнените зодии с водните са пълен хаос. Хайде по-сериозно. Най-кофти впечатления за връзка - бягайте далеч от жени Риби, Близнаци,Телци, Водолеи, Козирози, Везни и донякъде - Деви. В крайна сметка бъркайте в торбата със змиите и която извадите.
7
1
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Глупости четете! вярвате в шаблонни лъжи и така се подхлъзвате.. за съжаление! който иска да разбере
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но са с претенции към партньорките си Стрелеца. Без покритие. Имат свой собствен калъп, каква е жаната в неговите представи. Ако тя разбие и най-малката негова представа от статуковото. Не го приема. Сега и тук приключва взаимоотношения без прелюдии. Общо взето страда от собствения си личностен изявен егоизъм. Козироги са същите егоист и по коста. По принцип мъжете са си само живи егоисти.
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрелеца си е кух. Гони питомното за да хване дивото. Скъп е на трици те и евтин на брашното. И любовния му живот е низ от недоразумения и недоказани думи. Никъде не е силен. Нито в любовта, там е "гола вода". Нито някакви служебни успехи. Статут нито обвързан, нито неовързан.Посредствени са и нищо не е сигурно при тях. Нищо лично! Просто исказ!!!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости поне мен са ме сложили със зодия,с която никога не сме се разбирали.
3
1
 
5
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
а на нас стрелците стрелите ни ръчкат всички останали зодии та даже и себеподобните
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и зодиите свършиха. Статията издиша.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц