5 идеи за Фън Шуй! По нещо за всички 5 сетива

Как древното китайско изкуство ще подобри интимния живот
4 мар 2018 14:04,
6
5 идеи за Фън Шуй! По нещо за всички 5 сетива
Снимка: Instagram

Древното китайско изкуство и наука, наречено Фън Шуй ни помага да разбираме околната среда и да живеем в хармония с нея.
 
От хиляди години хората се водят от модела в природата, за да подредят дома си, така че там да се чувстват спокойни и да се зареждат с енергия. Вижте как да подобрите сексуалния си живот с някои лесни промени в подредбата на дома:
 
1. По нещо за всички 5 сетива
 
Помислете за красива картина или декорация, която да радва окото. Бъдете готови с готини парчета, които отпускат и създават романтично настроение за наслада на слуха. Ароматни свещи, които да зарадват обонянието.
 
Сложете любимите си шоколадови бонбони в купа до леглото и не забравяйте да подберете меки завивки и килим до леглото, които ще бъдат наслада за сетивата.
 
2. Премахнете всичко, което носи лоша енергия
 
Китайците наричат лошата енергия Ча Ши. Това е нещо неприятно, като например мръсно бельо, мръсни дрехи, ярко осветление, много прах или някакви боклуци. Заредете телефона си в друга стая, за да премахнете неприятното магнитно излъчване и си купете безшумен часовник, който има аларма, която повишава звука постепенно и има релаксираща мелодия.
 
Силният стрес, причинен от крещящия звук, който ви събужда ще развали настроението ви още от сутринта. Отървете се от всичко тежко, което виси над главата ви в спалнята.

Останалите идеи за Фън Шуй секс четете в TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неграмотници, не е Ча Ши а ША ЦИ!
3
0
 
10
 
! Отговори
11 преди 6 години
Никакви Ча Ши! Оттук нататък само Ши Ше Та!
2
1
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Лелее в Ча Ши имало лоша енергия.Край вече само от шишето
1
3
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
И всичко това заради едно ..? Кога баба ми си е замятала кошулята на нивата, а дядо е развръзвал потурите, такъв Фън шУЙ не е имало, но пък е имало деца бол.