Какво да направите, ако се чувствате самотни във връзката?

Вероятно вашият партньор постоянно гледа телевизия, или...
8 мар 2018 15:07,
9
Какво да направите, ако се чувствате самотни във връзката?
Снимка: Pixabay

Много хора усещат самота, въпреки че имат партньор до себе си. Когато не получаваме достатъчно внимание, наличието на връзка дори засилва чувсвтото на неудовлетвореност.
 
Вие прекарвате време заедно, но то не е пълноценно и това ви натъжава? Вероятно вашият партньор постоянно гледа телевизия, играе на компютъра или си рови в телефона докато вие се опитвате да споделите нещо.
 
Или пък той е твърде зает и няма време за вас? Често пътува, работи или учи до късно? Ето какво да направите:
 
1. Споделете притесненията си

 
Ако вие се чувствате пребенрегнати и имате нужда от повече внимание, обяснете това на човека до себе си. Кажете му, че се чувствате самотни и имате нужда от него.
 
Ако опитвате да му покажете проблема чрез сърдене и изолиране, той едва ли ще осъзнае с какво точно ви дразни и ситуацията ще се задълбочи.

Останалите съвети, ако се чувствате самотни във връзката си - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкаотношения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всъщност умението да вместите вашите очаквания за връзката и тези на вашия пътник-чка в живота , и да ги съумеете да ги скарате в всекидневие на живота всъщност е реалния успех в любовта , и именно това определя вашия успех в любовта.Както се сещате това е сериозно предизвикателство за всеки, което винаги си заслужава да се премине.Единствения съвет който може да се даде е че предизвикателството си заслужава усилията вложени в него винаги.А как да го преминете е строго индивидуално,вие сте индив
7
0
 
1
 
! Отговори
от 6 преди 6 години
Ами решението е много просто ,никога не забравяйте че в връзката има двама души.И това е всичко нищо повече.Но на всеки се случва да забравя от време на време това.Е това чувство е подсещане че сте забравили това , нищо повече.Може да си усложните живота , или просто да се сетите простата истина и да продължите живота си пълноценно , не казвайте че няма повече да забравяте това , чисто човешко е да се случва и хубавото е винаги има начин нещо да ви подсети когато се случи.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза че самотата хората сами си я създават с желанието да наложат тяхната си престава какво трябва да бъде една връзка според тяхната престава, и когато не успеят да направят това ги кара да се чувстват самотни,т.е. те се опитват да създадат връзка която се базира само на тяхната престава за връзка, и забравят че връзка се създава от двама души .Ами решението е много просто ,никога не забравяйте че в връзката има двама души.И това е всичко нищо повече.Но на всеки се случва да забравя от време
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако държиш на другия, намираш начин да си замотен ЗАЕДНО с него. Примерно, слагате си компютрите един до друг и заедно ровите из нета или играете всеки на своя си комп. Заедно, в смисъл, едновременно.
4
1
 
4
 
! Отговори
Чукачев преди 6 години
Как какво ! Скъпи дами обадете ми се и аз ще ви подаря фантастични преживявания.....
3
4
 
5
 
! Отговори
Пропуснали са нещо преди 6 години
Телевизор, компютърни игри, телефон - да, но не забравяйте и непрекъснато контролиращата го негова маминка, която му звъни по телефона в най-добрия случай през един час, а нерядко и през 30-40 минути. И дълго го държи на телефона, разпитвайки го и давайки му напътствия.Ако само се опиташ на висок глас да го подканиш да приключи разговора, защото имаш нужда от помощта му или поради друга причина, неговата маминка вдига скандал още преди той да е затворил телефона. После има натяквания, сръдни...
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да му го кажеш все едно говориш на стената. Това е пробвано многократно и резултата е нулев.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си дъберем багажа и ...