Твърде лично: Зодиите, които не си спестяват мнението

В днешно време за мнозина е трудно да казват какво мислят
9 мар 2018 21:27,
6
Твърде лично: Зодиите, които не си спестяват мнението
Снимка: pexels.com

В днешната действителност за мнозина се оказва трудно винаги да казват какво мислят. Много често не се гледа с добро око на изказвания, които са неудобни или не се харесват, независимо, че изразяват самата истина.

Въпреки това има и такива хора, които не се интересуват от това, което мислят останалите – за тях е важно да споделят своето мнение на висок глас.

А ако сте сред тези зодии, със сигурност за вас е невъзможно да си премълчите.

Овен

Когато представител на тази зодия поеме нов проект или кауза, ще го направи с цялото си сърце и глас. Те са уверени и ентусиазирани, което им позволява да бъдат силни и горди. Те не се страхуват да се изправят срещу насилниците или да говорят за онова, в което вярват.

Родените под този знак не се интересуват дали другите искат да чуят мнението им или искат от тях да смекчат изразните средства. Те ще изразят мислите си с възможно най-силния и ясен глас.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егоисти. Като не те интересува околните. В гората сам. Да не си сам че да не се съобразява с околните. Това е типичния отшелник. "Може съм ***, но съм инат!"-----Не важи за всички. Има Овни мъже които са благи и разбрани! Нищо общо с овен. Така са възпитани да отстъпиват и разбират, но те са друга нещо.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егоисти. Като не те интересува околните. В гората сам. Да не си сам че да не се съобразява с околните. Това е типичния отшелник. "Може съм ***, но съм инат!"-----Не важи за всички. Има Овни мъже които са благи и разбрани! Нищо общо с овен. Така са възпитани на отстъпи Восток и разбиране, но те са друга мяра.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Овен е вярно.
2
1
 
5
 
! Отговори
galya преди 6 години
Със сигурност едната зодия е стрелец, а другата ... може би скорпион.
1
0
 
20
 
! Отговори
Няма линк преди 6 години
Няма линк... Няма препратка....