Коя звезда отговаря на зодията ви? Вижте!

Знаменитостите като типични представители на своите знаци
10 мар 2018 10:30,
4
Коя звезда отговаря на зодията ви? Вижте!
Снимка: Instagram

Ако много харесвате някоя знаменитост, вероятно има съвпадение между вас. Възможно е вашата зодия и тази на фаворита ви да си пасват чудесно и затова да има подобно привличане.
 
Някои фенове дори чувстват известна личност като част от семейството или копират всичко, което тя прави и казва. Вижте типичните представители на всеки знак сред звездите:
 
Овен - Лейди Гага
 
Родена: Родена: 28 март 1986 (възраст 31). Ексцентричната природа на Гага чудесно пасва на нейния зодиакален знак. Тя трябва винаги да бъде център на внимание.
 
Звездата не се води по модата и има собствени идеи за визията си, макар и скандални. Само подобна увереност може да предизвика признание вместо подигравки.
 
Телец - Дуейн Джонсън - Скалата
 
Роден: 2 май 1978 (възраст 45). Вероятно всеки Телец е шокиран да види, че Дуейн също е Телец. Той е семеен тип и не случайно му казват Скалата - това олицетворява стабилността на земния знак.
 
Той има трайни отошения и чака второ дете. Но актьорът не изоставя и кариерата си - за Телеца материалната сигурност е много важна. Ето защо участва в много филми и реклами.
 
Близнаци - Анджелина Джоли
 
Родена: 4 юни 1975 (възраст 42). Тя е едновременно грижовна, интелигентна, секси и умее всичко това чудесно.
 
Джоли играе в най-различни жанрове, което съответства на подвижния й знак. Тя е открита и жизнерадостна, а това е типично за Близнаците.

Останалите зодии и кои световни звезди отговарят на тях - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е намерихте с кого да дадете пример за Лъв разбивач на сърца! И то 70 годишен .... :) Този е вече пенсионер! . За този Лъв тепърва ще се чува в света, защото е само на 19 год. RONAN PARKE - певец роден 8.август 1998 Норич UK. Второ място финалист в Британия търси талант 2011. Този е ПРЕСТЪПНО КРАСИВ, (рус, синеок) БЕЗБОЖНО ТАЛАНТЛИВ и не иска да разбива сърца, но няма как да не стане. Ето ви го в действие сега - https://youtube/watch?v=qTPxJCNKQx0
2
2
 
6
 
! Отговори
Д преди 6 години
"Роден: 2 май 1978 (възраст 45)"No sh#t?! :) :) :D
1
1
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Лъв съм и вече 11 години съм с моята жена и не съм изневерявал.Иначе ме кефи да ме сравнявате с бат Арни ;)