Топ 10 смразяващи реплики, казвани от малчугани

Всеки път когато валеше, тя казваше: "Мирише на Бог"
14 мар 2018 22:27,
23
Топ 10 смразяващи реплики, казвани от малчугани
Снимка: Pexels

Въпреки че децата се смеят, това не значи, че всичките им мисли са така чисти и мили като лицата им. Ще видите някои от най-зловещите изказвания на деца.
 
Всичко започна, когато писателката Mikki Kendall се обърна към своите последователи: "Хора, кое е най-странното или страшно нещо, което детето ви в казвало?"
 
Отговорите, които последваха могат да уплашат всеки:
 
1. "Когато синът ми беше на 3, започна да пее стара полска песен, която пееше майката на съпруга ми. Тя почина преди сина ми да се роди. Ние не сме му я пели никога".
 
2. "Дъщеря ми претърпя мозъчна операция, когато беше на 11 седмици и беше в кома 3 дни. Когато започна да говори, всеки път когато валеше, тя казваше: "Мирише на Бог".
 
3. "Малкият ми брат все говореше за синята къща, където живеели "другите" му баба и дядо. Всеки път му казвахме, че си въобразява, но един ден той много настояваше да ни заведе там. Този малък 5-годишен психо даваше на майка ми напътствия в продължение на 45 минути. Минахме покрай 4 градчета и накрая стигнахме до изоставена синя къща".
 
4. "Тръгвайки си с моята 2-годишна дъщеря от гробищата, тя ми каза: "Мамо, кой е този мъж с червеното яке, който идва към нас? Той ни маха, иска да си говорим". Тя започна да маха също..."
 
5. "Когато дъщеря ми беше на 5 тя каза, че аз съм най-добрата майка, която е имала. Аз казах, че съм единствената, която е имала, а тя отговори: "Не, ти си третата, но те харесвам най-много".

Останалите фрапиращи реплики, казани от деца - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: деца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
сса преди 6 години
моя син беше почити на 3 г. доста странни неща ни е обяснявал на мен и майка си, как господ (някакъв дядо с бяла дълга коса и бяла дълга брада) го е пратил на земята в някакво семенце със светлина изчаквал реда си да го изпрати. каза че сме участвали във войната с руснаците заедно аз той и майкаму ама не сме му били родители и сме пълнели едни тръби сме изсипвали нещо вътре и после сме слагали едни топчета ,много искаше да влиза в църкви и сам се покланяше пред иконите много странно беше всичко
18
3
 
11
 
! Отговори
явертъ преди 6 години
Понякога човек си спомня епизоди от предишния си живот.Всичко в природата е кръговрат.
17
0
 
33
 
! Отговори
ПГ преди 6 години
Слушайте децата много внимателно...те могат да ви научат на много важни неща от живота! Могат да ви кажат къде грешите или кога постъпвате правилно. За мен е глупаво да се пренебрегва това, което говорят...Никога не знаем, кога казаното от тях може да ни послужи в труден момент.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за протокола, тази снимка в оригинал е черно-бяла. Гледах как я ретушират. Впечатляващ резултат, въпреки че човека каза, че я прави набързо.
15
1
 
22
 
! Отговори
Асахавъ преди 6 години
....Исус е казал - Доведете децата ....
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има истина казаното от детето.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се знае, защо го казва това. Корена е в друго нещо. Явно го имате за невъзпитан и за това сте му казали, че вие срам от учителката с неговото не послушание. И ако това е така сам се обеждавате, че синът ви така невинно по детски си казва, как си е.
12
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам нито дума от написаното. Пък и да знаете, че децата дрънкат какво ли не. Ей го на моя големия - едни глупости говорил за мен в училище, че ме е срам да отида да го взема следобед от заниманията. Детска му работа...
11
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата запомнят произволни неща докато са малки оатават там дълго време и може след години да го изтресът. Повечето възрастни не помнят какво са говорили вчера но щом детето го каже се почват едни конспирации направо научни лауреати в паранормалното и необеснимото. Смех. А на бръщолевенията на Ванга само хора с ниско iq се ловат
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Освен това са свръх интилигентни.
9
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Един ден с малката ми тригодишна дъщеря бяхме на гроба на дядо и , да да отбележим годишнина от смъртта му. След като запалихме свещи и преляхме, тя тръгна уверено към гроба на моята баба и каза "И бабаТанче!"...запалихме свещ и там и чак тогава тръгнахме. Това беше първото и идване с мен на гробищата...а баба Танче бе починала преди десетина години!
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
-Мамо... Мамо...майката пак не чуеИ пак... Мамо.. Мамо... тя пак не иска да го чуе. Счита че е пак от неговите изпълнения. -Да на мама златното момче! -Изпуснах се в гащите.За всичко и нищо родителите и големите хора въобще не разговарят и не чуват децата.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Отприщил се е! Тези деца са хиперактивни. Факири са на действието, но не и на приказките.
6
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Явно ти минава покрай ушите! И не само на теб. Много родители, близки големи хора не обръщат внимание в това, което говорят децата. Понякога децата, така по детски казват смразяващи кръвта неща за големите хора. И ако общуваш с деца ще разбереш че в много от това, което казват не са празни приказки. И нищо общо не е свързано с детския им свят. Което е възможно да ти спре дъха и да ти под коси краката. Както големите желаят децата да ги слушат, така и децата желаят големите да ги чуват.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото децата са най-чистото нещо и неподправено.Както му го кажеш и подходиш към него така.
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванга казва: слушайте какво казват децата.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моето дете ми каза, дядо ти е баща, но прабаба и й каза името ти е майка. Изтръпнах беше на 3 години. Майка ми е починала, и на мащехата ми й казвах майко. Явно детето е усетил нещо. Каза ми го, ей така от нищото.
2
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако взимам насериозно всички бръщолевения на децата ми и трябва 50 такива статии да напиша. Хлапетата са като латерни.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ми те даде Господ тебе за майка?Този въпрос беше изстрелял в лицето на майка си синът на една позната, който до три годинки и половина не беше проговорил и семейството вече се тревожеше, дума не беше казал дотогава. Но беше доста палаво дете. И в един момент, когато майка му много му се карала, детето беше изкрещяло "Как ми те даде Господ тебе за майка?"Жената се беше ошашавила! Изведнъж проговорило с цяло изречение и от този ден вече започнало да говори.Днес е вече голям мъж.