След пластични операции и хиляди долари – човешката Барби

Офелия Ванити от Лос Анджелис... Куклата е нейният идол
18 мар 2018 11:58,
38
След пластични операции и хиляди долари – човешката Барби
Източник: Facebook/OpheliaVanity

Една жена, самопровъзгласила се за човешката кукла, е похарчила хиляди долари за козметични процедури, за да заприлича на Барби.

Офелия Ванити, която е на 30 години и е от Лос Анджелис, има китайски корени, но харчи 4000 долара, за да промени клепачите си и да направи чертите си да изглеждат "по-западни", както на нейния идол – куклата.

Освен операцията на клепачите, звездата от Instagram, която има повече от 70 000 последователи в мрежата, е претърпяла ринопластика и ежемесечни инжекции с ботокс и филъри, за да поддържа неестествената си визия.

"Просто мисля, че Барби е много емблематична. Определено не се опитвам да бъда расист. Има много различни кукли Барби, особено днес. Те могат да се намерят с различна височина, цвят на кожата и етническа принадлежност, но винаги съм била привлечена към най-емблематичния ѝ вид", споделя Офелия.

"Затова видът ми трябваше да прилича повече на представител от европеидната раса. Имах нужда от тези операции, които се случиха за период от шест години. Надявам се, че ще ми дадат повече увереност".

Признавайки, че се е борила с проблеми, свързани със самочувствието ѝ, Офелия разказва, че все още е в процес на възстановяване на увереността си.

"Когато бях в гимназията, имах анорексия. Определено вече не съм анорексичка, но не мисля, че съм се възстановила напълно, защото винаги ще имам ниско самочувствие по отношение на тялото си. Освен това страдам и от телесната дисморфия", споделя още човешката кукла.

Тя допълва, че редовните инжекции с ботокс и филърите много помагат на самочувствието ѝ. Самата Офелия смята, че именно липсата на самочувствие е причина за силното ѝ желание да прилича на човешка кукла.

Снимки на човешката кукла може да разгледате в галерията на Taloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като видях снимките, мога да кажа само едно - това не е барби. Това е карикатура!
13
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Барби със 150см ръст
12
1
 
45
 
! Отговори
Шалаверов преди 6 години
За *** на лозето Перфектна!
11
1
 
42
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Не знаех,че написвайки мода ще бъде цензурирано.Да не би това да е заповед от Вожда ви?
10
2
 
48
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Ако някой реши,че новата "мода" е да се самоубиеш ритуално,скачайки от някоя скала,вероятно това недоразумение ще се нареди първа на опашката от желаещи.Светът се побърка окончателно!!!
9
3
 
58
 
! Отговори
Спасение във вярата преди 6 години
До това водят липсата на любов в семейството,здравословна семейна среда,ценностна система,възпитание,образование и вяра в Господ Бог.В днешно време повечето хора (най-вече младите) са безпътни,изгубени души,езичници,които не вярват в нищо и не се страхуват от нищо.Те обаче и не обичат нищо,дори себе си за да се запазят-физически,психически и емоционално.Анатема!
8
2
 
52
 
! Отговори
Минко 47 - f преди 6 години
Аз пък заприличах на идола ми Б.Б. - опр0стях, оплешивях и станах отвратителен на всички съвсем натурално.
7
2
 
56
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Зловещо!!!А се мислех за смелчага.......
6
1
 
58
 
! Отговори
хъ преди 6 години
хахахахаххахахаахааасамо някакво гмо същество може да твърди, че "редовните инжекции с ботокс и филърите много помагат на самочувствието й" и "именно липсата на самочувствие е причина за силното ѝ желание да прилича на човешка кукла."честит международен ден на мозъка
5
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЯ В ТОЯ ВИД ПЛАШИ ДЕНЕМ А КАКВОЛИЕ НОЩЕМ ДА ВИДИШ ТОВА ПЛАШИЛО
4
1
 
41
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Тази няма тяло на Барби. Всички сме виждали куклата и знаем как изглежда. Ако искате да видите истинско живо Барби, за тялото говоря напишете в Гугъл - Ия Остергрен и разгледайте Инстаграма и. Ще ви падне шапката, баш, баш, Барби
3
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У*Ж*А*С !!!!!!!!!!!
2
0
 
65
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Очаквам в Л.А. да зачестят сигналите, че са видели извънземно на улицата :)
1
2
 
66
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Пълна ***, много грозна и проста!