3 причини да си вземеш независима жена

Какви са предимствата на силната дама
3 апр 2018 22:46,
17
3 причини да си вземеш независима жена
Снимка: Pixabay

Някои мъже намират независимите жени много привлекателни. И защо не? Те знаят какво да правят и не слушат никой.

Но само защото може да живее сама, не значи че не е способна на любов. Всъщност от нея става чудесен партньор, защото тя избира да бъде с теб.
 
Вижте 3 причини защо да изберете независима жена:
 
1. Тя знае как да съществува без теб
 
Вие имате партньорка, която може да се справи и без непрестанно да й помагате за всяко нещо. Всеки от вас може да се наслади на своето лично време и пространство, а вие знаете, че тя е добре и се справя чудесно.
 
2. Тя ще те кара да вървиш напред
 
Независимите жени са много целеустремени и отстояват себе си. Тя е обзета от своите страсти и ще очаква същото от теб. Тя ще бъде най-голямата ви подкрепа и сила - за нея живот без амбиция не съществува.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: силанезависима жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
независимот хм преди 6 години
ами независи на дрога фолк цигари алкохол мъже на никой независи дори и на себе си зависи на добрите ценности и добрата съдба извън хорското и друго мнение
14
5
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
С навлизането на новите технологии ,както и на изкуствения интелект,мъжа губи и единственото си превъзходство ,а именно физическата сила.Просто една жена в всички области извън физическата сила превъзхожда мъжа.Просто все още живеем в патриархалното общество.Според мен бъдещето принадлежи на жените като биологичен вид.В перспектива те са оказват онзи потенциал ,който ще изведе напред цивилизацията ,та те са все още не използувания развоен ,научен ,културен потенциал,предстоят драматични промени
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като я отблъснеш такава ще стане като и покажеш че държиш на нея друга ще бъде. Ако искаш да бъдеш с нея. Ако не искаш тя ще си отиде от теб. Не е толкова трудно за разбиране.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава жена-патица да се оправя без мен! На мен цербер, за който кариерата и парите са на първо място, а мъж и дом някъде на предпоследно не ми трябва! Всеки за него си!
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постоянно се говори как жената може и без вас как трябва да е без вас как да я отблъсне за да си е смодостатъчна. Не ви ли е по- хубаво жената да не може без вас да изпитва желание да ви види и чуе и един ден без вас да и се струва цяла година. Да ви търси като мъж да върти любов с вас защото и е хубаво с вас. Жените били еманципирани пратки, защо ли? Защото мъже постоянно ги отблъскват и им вменяват как трябва да се справят без тях. Получиха си го!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетох само до "Тя може да съществува и без вас", което автоматично води до въпроса - вие всъщност ще имате ли жена?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не всички женствени жени са тип Джулиана Гани, Светлана Василева и Николета Лозанова.
8
1
 
20
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
В личен план ,винаги съм се чувствувал комфортно и най-вече разбран в общество на умни,интелигентни и бих казал независими жени.Просто с тях може човек да обсъжда всякаква тема .На така наречените хубавици ,тунинговани по законите на чалгализацията и постмутробарока ,гледам като на не много сполучлив био-естетически експеримент с проверка ,устойчивостта на обществото към дебилизъм и масово видиотяване.Всички те притежават елемент от възпитанието и държанието на провинциална кръчмарка
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С две думи - вземете си *** от женски пол. За да ви е лесно. И може би защото самият вие сте мъжки ***. Със същия успех можете да си вземете за партньор мъж.
6
3
 
20
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Независимата жена/Да така е .Тя/независимата жена/ определя правилата на "Играта",тя не се нуждае от някой ,който да се "грижи" за нея.Тя знае ,че сама може да се справя с проблемите в живота и разчита на своите сили.За независимана жена ,мъжа ,който е до нея не е средство да и осигури благосъстоянието в живота , а по-скоро партньор.За нея отглеждането на детето е символ на любов , а не средство за натиск и материална осигуровка от страна на мъжа,особенно , ако е материално обезпечен
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си я взема, ами ако не се дава?
4
1
 
23
 
! Отговори
Независимата жена преди 6 години
не можеш да си я вземеш
3
1
 
12
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Да много точно описание на съпругата ми и дъщеря ни.Само където майката е по-скоро от типа ръководител ,докато дъщеря ни ,има забежки към типа командир.
2
12
 
14
 
! Отговори
Alpha преди 6 години
Независима, но умна жена. Защото, ако е ***, ще я играе тази карта постоянно. Как можела и без теб, как щяла да си гледа сама децата. Може да те побърка. Най-добрият вариант си е старата школа. Добра, зависима от мъжа жена. Какво толкова, че ще разчита на него за децата, за нея самата. Не разбирам това неистово желание да се докажат като самодостатъчни. По природа, мъжа има нужда от жена, и жената от мъж. Феминизма ги сбърка тотално. Спряха да раждат. Само се вживяват като госпорадки на света.
1
13
 
10
 
! Отговори
И най-важното преди 6 години
Независимата печели така, че може да издържа себе си, а нерядко - и още някого. Тя може да се справя с различни житейски проблеми.Вземеш ли си такава, ако напуснеш работа, ще те храни, ще се грижи за дома, пък и деца може да ти роди и да ги отгледа без да ти мрънка постоянно да направиш това и онова за тях, защото си им баща.