3 зодии, от които ще получавате пиянски съобщения

Разделите с гаджето винаги са много неприятно нещо, но...
29 апр 2018 12:55, Криси Табачка
8
3 зодии, от които ще получавате пиянски съобщения
Снимка: Pixabay

Разделите с гаджето винаги са много неприятно нещо. Понякога възстановяването от този шок може да продължи дълго и мъчително. Обикновено се знае, че алкохолът не решава никакви проблеми, но за някои е временно решение. 

В тези моменти, буквално и преносно опиянени, пращаме съобщения до бившите, за които още на сутринта съжаляваме.
 
Ето 3 зодии, от които със сигурност можете да очаквате такова нещо.
 
1. Овен
 
Когато се напият представителите на зодия Овен, те обичат да пишат на бившите, за да им напомнят колко са скапани и какво съкровище са изпуснали. Ако нямат такъв конфликт в живота си момента, са способни да се скарат с бившото си гадже, за да изложат даден аргумент, за който са се сетили. Добре е преди да се насочат към бара, да си изключват телефона.
 
2. Близнаци
 
Близнаците започват да говорят много, когато се напият и е напълно вероятно да изпратят съвсем неадекватен sms до бившо гадже. Те ще питат за всички неща, които са довели до раздялата, за да разберат къде точно е бил проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Да разбира се! Култът към личноста на феята, магьосника и вълшебника! После търси подаяния че да се върнеш и да умиргаш в ***!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За овена е вярно. Гинка от Разград. Само това ще кажа.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой някога предсказал ли е нещо полезно с тая простотия ?
4
3
 
6
 
! Отговори
Имаше един Близнак, преди 5 години
голям чешит, който редовно ходеше на гости на своя бивша голяма любов на имения й ден. Водеше с него и настоящата си жена. Бившата му любов също беше омъжена.Същият този Близнак беше страстен привърженик на една политическа партия. В навечерието на едни от предишните избори, с удивление разбрахме, че агитира приятелите си да гласуват за новосформирана партия, която впоследствие просъществува от ден до пладне. Но на онези избори една от централните им фигури беше бивша любовница на този Близнак!
3
4
 
9
 
! Отговори
Окей преди 5 години
Мой по-възрастен роднина е Овен и две жени искаха да се връщат при него, а той сега е щастлив от 7-8 години с трета.И аз съм звънял и писал на пияна глава на две бивши (единия случай в 2 през нощта да си поговорим за нещата от живота, как сме в момента хахаха:P) пък съм Лъв. Пълни глупости са зодиите.
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ракът е най гадната зодия
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овенът първо ще ти се моли мазно-мазно, ще пълзи като ***. Едва като го отрежеш, ще започне със обидите и напомнянията какво съкровище си изпуснала...Малко жени се връщат при мъж от зодия Овен, защо ли?! :)