Какво очаква зодиите тази седмица? Любовен хороскоп

Зодиакалните знаци и съдбата им тази седмица
30 апр 2018 20:30, Криси Табачка
4
Какво очаква зодиите тази седмица? Любовен хороскоп
Снимка: Pixabay

Овен 

Личните отношения ще са доста напрегнати. Не слушайте какво ви говорят, не вярвайте на злословия по отношение на приятел/ката си. Ако решите да проверявате верността на клюките, то изчакайте докато се успокоите и подбирайте думите си внимателно.
 
Необвързаните трябва да са предпазливи. Не се ентусиазирайте твърде много от новите запознанства. Скоро ще установите, че не отговарят на очакванията ви.
 
Телец
 
Прекалено сте самовглъбени и склонни да мислите предимно за себе си, за собствените си предпочитания. Поведението ви най-вероятно ще провокира спорове и неприятни разговори с гаджето. Във ваша полза е да отстъпите, защото сте субективни и не си давате ясна сметка какво се случва. Връзката ви в момента зависи не от това, което правите, а от онова, което няма да направите.
 
Единственият вариант да поставите начало на връзка, ако все още сте свободни, е някой много настоятелно да ангажира вниманието и да удовлетворява капризите ви.
 
Близнаци
 
Принципно сте бъбриви и околните възприемат това ви качество за забавно. През тази седмица, обаче, е желателно да приказвате по-малко и да обмисляте внимателно изказванията си. Почти непрекъснато ще провокирате с поведението си някакви спорове, разногласия и, ако гаджето ви не се сети, че е по-добре да отстъпи, в края на седмицата може да си блокирате взаимно телефонните номера.
Представителите на вашия знак, които все още не поддържат постоянна връзка са в по-добра позиция. Те ще привличат вниманието, а дали и колко дълго ще го задържат зависи от умението им да овладеят собствената си стихийност.
 
Рак
 
Един сравнително спокоен период за влюбените Раци. Ще се занимават много повече с текущите задължения, отколкото с чувствата си. Ще разполагат с по-малко време за срещи, но за сметка на това ще могат да анализират различията и да потърсят начин за преодоляване на противоречията.
 
Вариантът за свободните Раци да попаднат на подходящия човек е да сменят компанията. Не че гарантирано ще си намерят приятел/ка, но със сигурност няма да се оплачат от липса на емоции.
 
Лъв
 
Не само любовните, но изцяло личните отношения за представителите на вашия знак през тази седмица ще са леко проблематични. Причината е в това, че сте неотстъпчиви и не желаете да се вслушвате в чуждото мнение. Обърнете внимание първо какво се случва у дома. Ако непрекъснато спорите с близките си, значи е по-добре да не си насрочвате срещи с гаджето. Споровете ви едва ли ще са по-конструктивни.
 
Контакти няма да ви липсват и ще ви е интересно. Със сигурност ще общувате и привлекателни личности, но за дълготрайна любовна връзка при необвързаните Лъвове е рано да се говори.
 
Дева
 
Представителите на вашия знак ще се радват на изключително внимание от страна на околните през тази седмица. И докато за нямащите приятел/ка ситуацията е благоприятна, защото най-после ще спрат погледа си върху някого, то за обвързаните ситуацията може да се окаже критична. Те няма да имат нищо против да пофлиртуват с този и онзи и, давайки повод за клюки, да навредят на отношенията си.
 
Ако все пак държите на връзката, то помислете как ще се почувствате когато получите фаталния СМС с условното съдържание, че „всичко беше до тук“ и не предизвиквайте съдбата да ви наказва за глупави грешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде пак вълшебници, магьосници, феи и везири ни обладаха! Българинът е първи на "света" откъм боравенето/ровенето в глупостта! И ни личи!
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лос Анджелис де е в Дупница ли или у перник
2
1
 
35
 
! Отговори
до Мислещи преди 5 години
лъжи или псевдо истини..
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам успех на тия които уверено лъжат че са в кипър.Вярно кипър е варна то си на морето успех вълков