Ум ли бе... Топ 3 на най-интелигентните зодии

Кои са те и кои са представителите им сред известните личности
8 май 2018 19:42, Криси Табачка
15
Ум ли бе... Топ 3 на най-интелигентните зодии
Снимка: Pixabay

Всички зодиакални знаци имат своите силни страни. Някои са особено привлекателни, други излъчват сексапил, трети са много интуитивни, а четвърти умеят да разговарят с хората и им се отдават комуникациите. 

Когато става въпрос за интелект обаче, три зодиакални знака са много по-добри от всички останали.
 
Ето кои са знаците, които са особено умни.
 
1. Водолей
 
Водолеите са водени от Сатурн и благодарение на това умеят да не се провалят никога. Те не следват тълпата и тяхната независимост ги вдъхновява да имат уникални мисли, несравними с другите. Те имат творчески умове и когато са под напрежение или изпитание, изпъкват над всички останали. Могат да станат маниакални на тема величие и определено се осмеляват да мечтаят извън кутията.
 
Известни личности от зодията: Чарлс Дарвин, Опра Уинфри, Галилео Галилей
 
2. Скорпион
 
Скорпионите често се пренебрегват, но мистериозните им нагласи обикновено крият това, на което са способни. Те са страстни по отношение на това, което обичат и макар да взимат понякога ирационални решения, винаги се връщат в правия път. Те са очарователни и харизматични, което им позволява да вдъхновяват и да учат другите чрез своето влияние. Те са възприемащи и самостоятелни. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво се има предвид под "умен"?Знаенето на факти, например, не те прави такъв. Умен е човек, който се справя добре с ежедневието, с необичайни ситуации и в различни социални среди постига добри резултати.Което не значи, че трябва много да приказва, да цитира латински сентенции, да знае амнайсет езика, които не му се налага да ползва и т.н. Дори наличието на няколко дипломи не е показател на акъл. Ако не можеш да се оправяш сам с живота си.
7
5
 
6
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Аз съм Водолей и съпругата ми ,казва ,че съм умен ,ама от това полза нямало ,защото не мога да изкарвам пари и съм бил толкова наивен ,че и пет годищно дете може да ме излъже.Даже се отказа от стационарния телефон ,за да не стана жертва на телефонни измамници.Вярно имам докторат в областта на техн.науки ,ама каква полза.Тя е Лъв и според мен е по-умна от мен.Безкрайно организирана ,перфектен тех.директор в голяма фирма.Не обича да говори ,мълчелива,работохоличка.Добра математичка.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес казах на сина си, че няма да му платя таксте, за кандидатстудентските изпити - Все пакй, не е от гореизборените зодии и по-добре, да не се разочарова момчето. Ще му намерим работа по корабите. Плака малко, ама ще му мине.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодия комуноид с асцидент Уткинофил са най прости
4
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно е Водолей е царя на бързото мислене и бързината. Тея хора правят по 5 неща наведнъж и анализират всичко. Скорпиона също е много умен и можещ, Много харазматичен и социален.Близнаци са добри в комуникацията и ученето. Въздушните знаци са отвеяни, но това е начина да разпускат поради постоянните мисли и капацитет, които имат. Може да се разчита на тях много .
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно скорпионът няма общо с тази класация. Сигурно авторът е в тази зодия, но това умен не може да го направи.Близнаците са по-скоро кречетала. Умът не се облича в много приказки.Астрологията изобща не е силната страна на сайта. Ако той въобще има силна.
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айнщайн е бил зодия РИБИ! Пък не я видях тази зодия! И ми е чудно БЛИЗНАЦИ каква работа имат тук?
1
13
 
9
 
! Отговори
Зодия Дева преди 5 години
Аз знам че най-най е зодия Дева !!!