Състезание с токчета, по въже! На 1300 метра от Земята

Три дами си спретнаха доста необичайна надпревара
29 май 2018 19:54,
5


По принцип ходенето на висок ток за доста дами е изпитание и предизвикателство. За много е и болезнено наказание.

Три дами обаче решиха, че това не е достатъчно и си спретнаха състезание по ходене на въжте на високи токчета. Дамите се състезаваха в китайската провинция Хунан, съобщи Bulgaria ON AIR.

Целта на надпреварата е 55-метровото разстояние над високата 1300 метра пропаст да се преодолее максимално бързо. Французойка, американка и канадка бяха трите смели дами, които не се уплашиха да вървят по дебелото едва 25 милиметра въже без балансьори.

Спиращото дъха ходене по въже на високи токчета бе последвано от "небесния концерт" на френска група, чиито членове свириха, докато самите те ходеха по въжета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
1.3км? преди 5 години
Хахаха как може да напишете 1300метра ве хора? Я сметнете по 3метра средно на етаж на сграда да речем, това прави 430 етажа :D сега представихте ли си го? Не? Още един опит - 1 небостъргач да речем от 50етажа,това прави 8 такива един над друг. Сега как е? :D... мислете преди да копирате!
4
0
 
5
 
! Отговори
Мерни единици преди 5 години
Някой пак се е загубил в превода... Тези 1300 не са метри, а фут-а или стъпки, както мерят на запад и най-вероятно репортажа е от американска медия и затова.. 1300 фута са около 400м и така вече нещата са по-реални...
3
0
 
7
 
! Отговори
сс преди 5 години
Това което се вижда от камерата е далеч под 1300 м. Не че има значение ако паднеш,но така се виждат хората от около 40-етажна сграда .
2
7
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
С предпазно въже всеки може. Циркаджийки.
1
0
 
10
 
! Отговори
www преди 5 години
Хубаво е, че ползват осигуровка.