Кои са най-добрите черти на зодиите?

Знаците и техните положителни качества, вижте ги
1 юни 2018 22:45, Eкип на Teenproblem
6
Кои са най-добрите черти на зодиите?
Снимка: Pexels
Всеки човек е уникален сам по себе си. Има черти на характера обаче, които до голяма степен съвпадат, ако говорим за зодии.
 
Астрологията може много да ни подскаже за типажите на хората според датата им на раждане, а оттам и за характерите им.
 
След като ви представихме най-лошите черти на всяка една зодия, идва време да погледнем и по-позитивно на нещата.
 
Представяме ви най-добрите черти на всеки един зодиакален знак.
 
Везни
 
Везните, както се подразбира от името на зодията, са изключително балансирани личности. Те не преминават в мрайностите никога и успяват по този начин да балансират и околните. Чувството им за справедливост ги прави много коректни към всички хора, с които са в контакти.
 
Скорпион
 
Скорпионите са най-страстната зодия и това никак не е случайно. Рядко ще откриете човек, представител на зодията, от който да не струи страст и към когото да останете безразличен по какъвто и да било начин.
 
Стрелец
 
Стрелците притежават една изкючително ценна позитивна черта – тяхното чувство за самостоятелност. Те обичат да минават през всички трудности и препятствия сами и рядко биха разчитали на когото и да е за каквото и да е.
 
Козирог
 
Представителите на зодия Козирог са много амбициозни. Поставят ли си цел, те се опитват да я постигнат на всяка цена. Никога няма да се откажат, докато не стигнат върха, а тяхната находчивост само им помага по пътя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
21
 
! Отговори
до Хората преди 5 години
Разбира се че тук няма истина. Няма как гледайки нощното небе и звездите създадени на Него, както и ние който сме създадени от Великия творец на всичко, да си хвърлим един боб (на кафе) или да гледаме меркурия и да ни е ясно кой често се развежда и кой какво го лъскаело или пък лесно се обиждал! Несериозно е да се вярва в подобни измислици недостойни за доверие, дело на Дявола- измамник, умело замаскира истината и предлага МНОГО заблуги.. :(
4
2
 
17
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Когато нещо не ми харесва, аз просто не го чета. Не само това, ами и ме мързи да пиша колко глупав е този сайт. И какво като не ви харесва да пишат за зодии? Направете си умен, смислен, без зодии сайт и си го четете! Със сигурност ще си го харесате! Като няма и зодии - още повече. Някои си мислят, че като напишат отрицателно мнение изглеждат по-откровени. Вървете към следващия сайт и толкоз! Никой не ви държи на сила тук.
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До зодиакааааЧудят се с какви глупости да си пълнят сайта, а има толкова по-интереси новини от РЕАЛНИЯ свят...
2
2
 
28
 
! Отговори
Зодиябг преди 5 години
Искам да знам вие като специалисти ще познаете ли моята зодия ? Жената я пръскам от бой а децата чат пат....комшийката свири все едно е на виенската филхармония ... а сега що зодия съм :)
1
1
 
34
 
! Отговори
зодиакаааа преди 5 години
Забелязали ли сте, че в този сайт всеки ден има поне по 2 статии за зодиите. Трябва да го преименуват на зодиитеднес.бгКак не се изчерпаха?.. То добрите страни на зодиите, то лошите, кои били лубовници, кои скандалджии. Човек би си казал, че всичко на този свят зависи само и единствено от зодиите.