Вечер, сутрин, постоянно: Кога ви се прави секс?

Вижте мнението на астролозите за всяка една зодия
7 юни 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
35
Вечер, сутрин, постоянно: Кога ви се прави секс?
Снимка: pexels.com

Когато става въпрос за секс, някои хора изпитват най-голямото желание сутрин, други – вечер. Астролозите също имат своето мнение.

Дали може да има рационални критерии, когато става въпрос за страст? Ако вярвате в подредбата на звездите, трябва да сте наясно, че те влияят не само на темперамента, но и на сексуалните предпочитания.

Вечер и на свещи: Везни, Риби, Козирог

Представителите на тези три знака са много добри не само в секса, но и в любовната игра. Те обичат да се наслаждават на романтиката в най-голяма степен – цветя, бонбони, комплименти... Сексът с тях е изпълнен с нежност и чувственост, защото те наистина обичат да даряват несравнимо удоволствие. Идеалното време е вечер, когато знаят със сигурност, че няма да бъдат разсейвани от телефонните обаждания за работа и други ежедневни грижи.

По всяко време – Овен, Телец, Скорпион

Най-страстните зодиакални знаци и идеални любовници! Това са знаци, които са желани като партньори, но и често разбиват сърца. Много представители на тези зодии се нуждаят от чести физически контакти, но все пак с уточнението, че трябва да има искра и взаимно съгласие! Тези зодии са ловци, но единият трябва да е наясно с намеренията на другия партньор. Времето за секс при тях не е от значение, те са готови да ви дадат удоволствие на всеки час, най-важното е желанието.

Вижте как е при останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
10
 
! Отговори
Познай коя зодия съм преди 5 години
По всяко време ми се прави.
3
14
 
28
 
! Отговори
Секс много рядко. преди 5 години
Не случайно хората които правят много секс имат ниско IQ и обикновено имат и нисък статус в обществото. Вижте африканците или ромите. Те почват на 11-12г. и вижте как живеят.
2
19
 
15
 
! Отговори
Секс много рядко. преди 5 години
Понеже секса е вреден за здравето. Особено за мъжете. Нарушава хормоналния баланс, води до загуба на ценни хранителни вещества, загуба на енергия, осбождават се големи количества допамин които нарушава когнитивните фунции и предизвиква ленивост. Затова спортистите и атлетите трябва да се въздържат. Също и хората които често решават важни проблеми със повишена трудност. Учени, математици, програмисти, инженери...След секс 2-3 дни си като ***. Никаво креативно мислене.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, поне си направете труда да изтеглите някоя нова снимка, че тая вече става банална. То ясно че статияъа е боза!