Зодиите, които никога няма да останат приятели с бившите

Овен, Скорпион... Кои знаци отписват веднъж завинаги?
23 юни 2018 13:15, Eкип на Teenproblem
14
Зодиите, които никога няма да останат приятели с бившите
Снимка: Pexels

Да останеш приятел с бившия е трудна задача за всички. За някои зодии обаче е направо невъзможна. 

Овен
 
Овенът не иска да остане приятел с някой от бившите си партньори, защото по-скоро предпочита да се състезава с тях и да им докаже, че се справя по-добре от тях с живота си. Държи ги в списъка с приятели в социалните мрежи, за да могат да виждат колко щастлив и бляскав живот живее той и да съжаляват, че вече не са заедно, но не би излязъл с тях никога. Приятелството не е надпревара, а овенът не може да не се съревновава с бившите. 
 
Лъв
 
Лъвът иска да го обожават и да му се прекланят. Затова не може да остане приятел с човек, който вече обича някой друг. Този зодиакален знак не може да приеме, че са го заменили и че някой друг може да е по-добър от него. Царят на зодиите може да е и малко аргантен, когато чува за новата тръпка на бившия/бившата. А и лъвовете са инати - ако някой ги е наранил, няма защо да се държат приятелски с него. 
 
Скорпион
 
Скорпионите ревнуват прекалено много, дори след раздяла. Прекалено страстни са и изживяват всичко тежко. Не могат да си представят, че ще чуват за новия човек в живота на бившето гадже - това ще ги нарани и отново ще ревнуват. Приятелите си споделят всичко, няма как обаче скорпионът и предишната му половинка да си говорят за любовта, тоест няма как да останат близки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До номер 5Всички сте големи мъже тука иначе няма кой да се изправи очи в очи.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска да я убие! Според него това е решение на неговия казус. И всичко ще се оправи според него.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много убиха гаджетата си и жените си! В 90% от разделите са от изневяра и 90% от убийствата са пречина и от това, че единия не може да си представи тя с друг. Не може да приеме, че тя не го иска че не го обича. Отказва да приеме, това.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо гледате вашата позиция!? Вие е възможно да желаете много неща, но жената какво желае е съвсем друго нещо. За да не сте заедно вашата връзка и отношения са изчерпани от към любовния живот. Приятелство не е, възможно да има, между хора, които са дали превес на лъжата, изневярата и лицемерието да стане част от взаимоотношенията им. Нали!? Една причина да е с вас като приятелка!? Вие през цялото време сте я лъгали с повод, без повод, изневерявали сте и. Нулево уважение към човека в нея!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некъф скорпион се дуе тука иска ала балама. Тя не ти е никаква изчезвай да не те издухат.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм скорпион и е така. Никога с бивши, да оставам в добри отношения, но никога приятели. Колкото до новия й само се крият като мишки, защото знаят - не пип че пляс.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е готино да хвърляш по едно око на това, как болното мозъче на бившия се опитва да се състезава с теб, която въобще не се състезаваш.Как се е курдисал в един мол с тогавашната му сред сладкиши, рецептите за които са видяни от твоя личен компютър.:)))Цяла орда хакери рови, лъже, клевети, прави постановки за да може съвсем реално болния ко*м*плексар да се изкара по-отгоре.Ама все не става!"Неговата," бай дъ вей се оказва много по-луда отколкото "голия" може да си помисли.Приятелство
2
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости. Аз съм лъв и и имам много добри отношения с бивши мои жени. Винаги когато са се обръщали към мен съм им помагал. Нямам лоши чувства към никоя, нито пък те към мен. То не е до зодия, а до манталитет. Иначе съм се нагледал и на простаци, които се правят на толкова обидени, че непрекъснато си вадят кирливите риьи на показ и показват пълно неуважение към човек с който са делили леглото си.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За скорпиона и козирога не съм сигурен. Водолея е 100% така. Но не защото НЕ го вълнува , защото пази себе си. Жените обичат слабо и за тях няма проблем да кажат - да си останем приятели. Но това е вредно и правят много добре. Лъва може би да и той странни след връзки. Защото имат голямо его.