Жените от зодиака, които най-лесно развеждат мъжете

Вижте кои дами с лекота разбиват семействата си
25 юни 2018 17:45, Екип на Tialoto.bg
22
Жените от зодиака, които най-лесно развеждат мъжете
Снимка: pexels.com

Много жени се срещат с женени мъже, а в немалко случаи успяват дори да се превърнат от любовница в законна съпруга. Астрологът, психологът и парапсихологът Сергей Ланг вярва, че много зависи от знака на зодиака и от влиянието на звездите, дали една жена има предпочитания към обвързаните мъже. И е направил своеобразна класация жените от кои зодиакални знаци най-често разрушават семействата.

3 място - Близнаци

Дамите от зодия Близнаци са убедени, че перфектният мъж е жененият мъж. И съответно усилията им са насочени именно натам, без да изпитват угризения, че причиняват проблеми в семейството му. Тя пуска целия си чар, ако разбере, че обектът на нейния интерес е с халка. И дори удвоява усилията да го спечели. Когато обаче постигне успех - рядко се стига до сватба. Просто за жената Близнаци това е игра с висок залог.

2 място - Лъв

Едва ли някой ще се изненада, че почетното второ място се заема от Лъвиците. Те обичат съперничеството и искат винаги да побеждават. Включително и на любовния фронт. При тях главната цел е женения мъж, защото има повече предпоставки за борбата за сърцето му. Дамите от тази зодия са добри любовници, а семейните мъже често им обръщат внимание. И не случайно те са разбили много двойки.

Вижте останалите в Tialoto.bg


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това си е тяхна работа! Големи хора са. Обичат се!!! Това са хубави неща.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Рак е покровителка на дома и семейното огнище.
14
2
 
6
 
! Отговори
Рак преди 8 месеца
За рака не съм изобщо съгласна. Аз примерно много мои приятелки също от тази заводя никога не сме гледали материалното. Напротив! Любовта е преди всичко. Пълна измишльотина.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво 12
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако жената, която ви дава любов и ви обича я вините за това че ви обича. И ви дава любов най - вече за безлюбовието на благоверната ви у дома. Не ви прави чест! Ако тя се държи, като стъбилна любяща исконна съпруга, нямаше да се стига до там да познава вас!
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като волове не се прибират не спят! Само и само да угодят. Когато в това"прекрасно сиво ежедневие" се появи жената ти се иска и ти да живееш и да се събудиш. Не е задължително да се развеждат! Зависи колко дълбоки са им взаимоотношенията. Двамата са се изчерпали. За това се появява тя. Дали ще се появи тя.. Или при жената той. Има фаза на взаимоотношенията в която нишката на връзката е крепи едваж.., едваж. Не се знае възможно е да им скрепи брака. Защото и двамата ще са будни обичащи.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чувствате, че не ви обича, не ви иска ласките. Безлюбовието и към вас ви мъчи!
Не жените ви развеждат, просто се носите по течението и се чувствате празен и нещастен. Когато другата жена ви събуди от тежкия летаргичен сън и ви разтърси с всичките му човешки чувства, които вие сте забравил, защото е било някога ви идва да теглите чертата. За да изживеете нещо вълнуващо, което ви кара да се чувствате все още пълноценен, вълнуващ и преди всичко да сте жив. Жив мъж. В повечето случаи мъжете работят
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо жените да ви развеждат? Щом се е стигнало до там да зарежете всичко, това означава, че тази жена ви е помогнала да се избавите от агонията в която сте прекарали, през последните 5 години. Просто не сте имали доблест да признаете пред себе си, че тази жена не я обичате вече. Тя не ви дава, това от което се нуждаете и за това го намирате извън дома. Предпочитате да ви няма вкъщи цяла седмица, а половиния ден с нея ви се струва цялото време на земята и същински ад. Чувствате се празен.
8
2
 
4
 
! Отговори
Зодии ли преди 8 месеца
в какви ГЛУПОСТИ вярвате, ако помислите! древно окултно измамно дяволско изкуство! сляпо вярване.. :( нищо не носи
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ОК
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 5

:) Едната жена от зодия "Близнак" наистина е майка ми. Другата е съпруга на един приятел. И с нея, и с него се познаваме още от юношеска възраст.
"Лъвицата" и тя е от нашия квартал, по-рано даже учихме в едно училище. Не ми е била близка, но можеш да ми вярваш, че я описах много точно по характер и по отношение на личната й съдба. Мисля, че точно характерът й изигра лоша шега, никой не може да я понася. Дори приятелки няма и това е така още от детството ни.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А може и друго да е. Лъвицата да ти е била любовница и да ти е била лута, а близнакините да са жена ти и майка ти - верни до гроб. Направо светици.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Май и на теб ти се е искал секс с въпросната лъвица, ама не ти е пуснала. Сигурно много си я искал щом не можеш да забравиш още.
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Познавам и две "Близнакини", които са изключително акуратни и верни съпруги, от онзи тип жени, които се ужасяват дори само като слушат за нечия изневяра или развод.
"Лъвицата", за която писах по-долу не само че не успя да разведе никого, но и
не намери начин поне да задържи някой мъж. Макар че е много меркантилна и нахална, не успя и да се обогати за сметка на мъжете.
Значи, предначертаното от звездите невинаги се реализира.
2
5
 
3
 
! Отговори
Познавам една Лъвица преди 8 месеца
На младини беше хубава. До днес има огромно самочувствие на тема външен вид, макар че вече на нищо не прилича. Докато беше млада, няколко мъже подред я използваха за секс и после я захвърляха като употребена салфетка. Не знам дали не постъпваха така заради характера й - изнервя и досажда с претенциите и огромното си самочувствие.За един от тези мъже дори успя да се омъжи, защото забременя. Беше с цяло поколение по-възрастен от нея, но и той я заряза още преди детето им да беше влязло в пубертета
1
10
 
7
 
! Отговори
Стрелец преди 8 месеца
мнооо ме кефят тия класации. А затова ги плющя всички на ред, па те нека се точат за това де няма да видят