Мръсни разговори: Сексолози за митовете в секса

Вижте какво казват специалистите
26 юни 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
11
Мръсни разговори: Сексолози за митовете в секса
Снимка: pexels.com

Хората, които посещават кабинетите на сексолозите често говорят за идеите си свързани със секса. Много от тях са погрешни и могат да бъдат вредни. Експертите коментират митовете и погрешните схващания.

Мит 1: Мъжете трябва да са готови за секс винаги и навсякъде

Мъжете не винаги са готови за секс. И те имат периоди, в които са уморени, тревожни или нещо ги притеснява в даден момент. И бъдете сигурни - не мислят за секс. И все пак ако се стигне до него, партньорките със сигурност ще забележат, че имат нужда от по-пряко стимулиране по време на половия акт. "Жените трябва да знаят, че сексът трябва да удовлетворява и двамата партньори. Попитайте мъжа до себе си какво го вълнува и правете секс само ако и двамата го желаете", съветва психологът и сексолог Стефани Билер.

Мит 2: Секс без оргазъм не е секс

Сексът не се ограничава до редовен полов акт, който завършва с оргазъм. Ако мислите така, е време да го разгледате по-творчески и реалистично. "Сексът е целувка, прегръдка, чувствен масаж, взаимна мастурбация. Към него може да се причислят още "мръсни" разговори, съвместни четения на еротични истории или гледане на порно, ролеви игри и споделяне на фантазии. Разширете идеите си, спрете да ограничавате себе си и да получите повече удоволствие от интимни отношения.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: митсекссъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто на някои им се получава изначале. След това се повтарят трети, пети, шести път. Родени един за друг да правят любов. Толкова им е хубаво заедно.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Научи се да правиш любов и ще ти е по-лесно с жените. Научи се да обичаш жената с която правиш любов и нещата ще ти се получат.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Коментари 2,3ти го казаха. Смени си партньорката, партньора. И двамата не се привличате, защото не се обичате. Колкото и да се стимулирате не се получава секса, защото липсва чувства, между вас.
5
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секс без оргазъм наистина не е секс. Имам впредвид вагинален оргазъм на жената/момичето. Плюс еякулация на мъжа. Акои тези двата елементга ги няма, нямало е секс. А днешните феминистки не са способни на влагалищен оргазъм, понеже маструбират от деца, пипайки си външните полови органчета. Което ги превръща във фригидни жени. И поради тази причина завиждат на другите жени и им внушават, че мъжете са насилници, зли и подли същества. Феминистките са вредни и за жените, и за момичетата!
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време по книгите пишеха какви ли не глупости, същото говореха и "специалисти", че видиш ли, мъжът изживява сетивно секса само с "онова там", докато жената имала по-обширни ерогенни зони по тялото. И се наглеждахме на "сцени" по филмите, при които жената не прави абсолютно нищо. И сега, за съжаление, има такива жени, които са пасивни в леглото, неглижират участието си и не правят нищо.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако изпитваш подобни сексуални влечения.., то ти имаш чувства. Но няма как да знаеш, че имаш чувства, а го отдааваш на това че тази жена те привлича. Ако един ден си тръгне от теб ти ще се съкрушиш,ако тя само ти каже че те напуска ще се изпълнят очите ти със сълзи и топка ще застане на гърлото ти. Камък ще имаш в гърдите си от който няма да можеш въздух да поемеш. Тогава ще разбереш, че я обичаш много. Влечението ти е нормално при наличието на обич и любов към нея.
2
4
 
25
 
! Отговори
Врял и кипял преди 5 години
За да е успешен, сексът трябва да се практикува заедно с някого, към когото имаш здраво, естествено полово влечение!Стигне ли се до опити чрез теоретични обяснения да се подобри неуспешният секс, връзката пиши я бегала. Този човек не е за теб, нито ти си за него. По-добре и двамата да си потърсите други половинки. Не си губете един на друг времето и не се мъчете излишно!
1
13
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Въобще не са митове, а самата истина.