Кои са най-суеверните зодии? Топ 5 на знаците!

Някои хора не излизат от вкъщи преди да прочетат хороскопа си
27 юни 2018 18:00, Eкип на Teenproblem
1
Кои са най-суеверните зодии? Топ 5 на знаците!
Снимка: Pixabay

Някои хора не излизат от вкъщи преди да прочетат хороскопа си или без любимия си талисман. Други вярват, че всичко, което им се случва е предварително предначертано. Ето и кои са най-суеверните зодиакални знаци.

Риби
 
Преди да действат и да вземат решения, рибите търсят знаци какво трябва да направят и следят за поличби. Те притежават силна интуиция и затова се доверяват на инстинктите си. Ако усещат, че предстои нещо лошо, те опитват по всякакъв начин да го предотвратят. Дори това да означава да останат цял ден вкъщи, колкото и работа да имат. А понякога позволяват на лошите неща да се случат, за да докажат на другите, че са били прави и интуицията им не ги е измамила. Имат добре развито шесто чувство.
 
Овен
 
Овните се считат за едни от късметлиите на зодиака, заради това, че притежават много умения и прекрасни личностни качества. Но не взимат късмета си за даденост и са готови да се справят с нещастието, когато колелото се завърти и късметът им се обърне. Овните смятат, че са късметлии и държат нещата под контрол точно защото не подценяват силата на суеверията и спазват определени ритуали. Така съдбата е на тяхна страна. Вярват, че когато ушите им горят, наистина някой говори за тях оживено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
17
 
! Отговори
петък 13-ти преди 5 години
Няма такова нещо като най-суеверна зодия! Най-суеверни са най-простите хора! Каквото търсите, това ще намерите!