Само за жени! Хороскопът ви за идния месец юли

Периодът е подходящ да планираме, но разумно
27 юни 2018 10:45, Михаела Лазарова
7
Само за жени! Хороскопът ви за идния месец юли
Снимка: Reuters

С настъпването на всеки нов месец правим планове за следващите дни. Според звездната карта юли ще бъде месец на промени. Периодът е подходящ да планираме, но разумно. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Звездната карта показва големи промени за вас, дами. Слънцето се намира във вашия 4-и дом, който отговаря за дома, връзката с родителите, което ще ви накара да почувствате необходимостта от преосмисляне на вашите приоритети. Това ще доведе до промени в много сфери на вашия живот.

През юли може да обмислите търсенето на нови източници на доходи или смяна на работата. Ако имате задължения към роднини ще трябва да ги довършите. Грижете се за другите, но не забравяйте да се грижите и за себе си.

Жената Телец

През месец юли Слънцето ще бъде във вашия 3 дом на разума, интелигентността и творчеството. То ще окаже силно влияние върху комуникацията с другите, вашето взаимодействие със света. Месецът е обещаващ за нови контакти, ще ви бъде лесно да намерите общ език с вашите сътрудници. Но звездната карта показва да не се ангажирате твърде много с делата на близките си.

Не забравяйте за собствения си живот, който изисква много по-голямо внимание. През юли, Телецът по-добре ще се концентрира върху личните си задачи, но също така и върху почивката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Крикче-то преди 5 години
Ето ме. Непознат за троика.
4
6
 
0
 
! Отговори
Галя преди 5 години
До ВиолетаНе се страхувай , пробвай ! Аз често пътувам до Германия и няколко пъти съм пробвала , много ми хареса ! Тройка с двама мъже е страхотно сексуално преживяване , стимулират ти едновременно вагината и ануса !
3
14
 
7
 
! Отговори
Виолета преди 5 години
Аз съм Водолей ,но никъде не се дава подробна информация какъв секс ми предстои в близко бъдеще ?! Имам голямо желание да правя секс с двама мъже едновременно , да ми запълнят и двете дупки ! не знам дали скоро ще ми се усмихне това щастие защото не искам да го правя с познати понеже има риск да се похвалят на някой ! Искам да го направя с непознати ,но това също има своите рискове ! Дано имам щастие някой ден да си осъществя мечтата !
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MIHAELA , DGD
1
2
 
4
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Нещо за дискриминация по полов признак да сте чували ???