Естествено красива! Тя е: Абитуриентката Елица

Записва се за конкурса по красота, но не по свое желание
Обновена: 28 юни 2018 14:46 | 28 юни 2018 08:50, Петя Славова
75

Най-красивата абитуриентка се казва Елица Луканова, съобщава Bulgaria ON AIR.

Записва се, но не по свое желание. Приема победата си на конкурса, организиран от dir.bg, като признание за естествената красота.

Дългосрочните планове на Елица са насочени към... финансите.

Освен мила и красива, Елица демонстрира и качества като отговорност и скромност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуГошу такова понятие красив в науката не съществува, защото красотата е субетивно възприетие за всеки отделен човек. Така че простотии, че някакви виртуални учени били установили, че красивите хора имали връзки само с други красиви хора, си ги запази за себе си. Научните фактите говорят, че както мъжете, така и жените подсъзнателно търсят определени физически симетрии в потенциалните си партьори, които обаче нямат нищо общо с красотата, а със здравето им и съответно се срещат най-масово.
46
1
 
8
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Хубаво е момичето, но чак пък толкова ?
45
2
 
6
 
! Отговори
42 преди 5 години
До Гoшу. Трудно ми е да повярвам. Светът не е устроен по този начин. Статията за мен е написана абсолютно провокативно с цел да се предизвикат всякакви коментари и трупане на кликове, ако целта е била да се представи една красива, но скромна девойка, то тя е пълен провал. Защо не я показаха как посещава приют на бедни или психично болни ? Защо не е отишла на бала с тениска, а парите да дари на някой нуждаещ се ? "Хубавият кон и под скъсан чул си личи" ! Отвън е красива, а отвътре ?
44
0
 
18
 
! Отговори
Витрувианския човек преди 5 години
Първа стъпка е направена. На тази СКРОМНА млада жена от един месец и раздухват снимките по разни медии.След макс. 2 години е зарязала финансите и ще качва разголени снимки във ФБ.До макс. 3 год. се е оженила за някоя мазна, дебела мутра тип Гущеров или Пеевски.Дано да греша , обаче ...... на там вървят нещата.
43
5
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 42Абсолютно вярно, да! Ще му пристане, ако ще и овчар, безработен, наркоман и *** да е. Кой уби красивата Вив (Виола), моя позната? Гнусният наркоман Стефан. Опитните мъже знаят, че красивите жени сами си избират мъжа до себе си, а не чакат да ги свалят. Също така знаят, че за красивите жени важи поговорката: "Покажи на една жена 100 чанти и ще избере най-красивата, покажи и 100 мъже и ще избере най-големия ***". Та така...Но можеш да си сигурен, че няма да е грозен
42
3
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Гошу добре ви го е казал бастттуни... спрете коментарите под такива новини, щото повечето хейтат. 1во щото не могат да обелят две думи с тавако хубаво момиче, а за нещо по-сериозно просто Ъспурт!!! Инак не винаги красивите баш по красиви тръгват, понякога просто човека отсреща трябва да е готин по характер... аз все още не мога да се определя дали съм красив или супер красив :D :D :D Но е факт, че съм супер забавен и винаги скромен!!!
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До г-н Гошу. Цитирам уики: Големият генофонд е показател за широко генетично разнообразие, което се свързва със силна популация, която може да оцелее при силна промяна в селекцията. Същевременно тясното генно разнообразие може да причини редуцирана приспособимост и голям шанс за измиране на вида. Ако следваме вашата логика, човечеството не би трябвало да съществува, защото красивите се чифтосват само с красивите ! Ако някой красив младеж я хареса, но се окаже, че е кравар, дали ще му пристане ?
40
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Не става ясно към чии финанси са насочени нейните интереси.
39
6
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
A, и един безплатен съвет към *** и ръководителите на този сайт - СПРЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ под такива новини. Ясно е, че повечето коментиращи са хейтъри, не само тук, а и навсякъде по света. Винаги незначителните, старите, маргиналите ще мразят тези, които ги превъзхождат, младостта и красотата. Лошото е, че това момиче може да прочете какво се пише за нея и да се разстрои, все пак е младо дете още и се влияе от всичко. В Дир-а са спрени за тази новина и не напразно, замислете се защо!
38
7
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Учените са установили, че на 90% хората се търсят, привличат и започват връзка с човек, отговарящ на тяхната външност. И това не е случайно. Така се запазва генофонда - красивите с красиви и раждат красиви деца, грозните са скромни, знаят си какви са и си търсят също такива като тях, защото знаят, че само там имат шанс, ако не искат да са самотни цял живот. Та в този ред на мисли, ами разбира се, че ще си хване някой красив младеж като нея, а не тракторист, а като стане на 40 - богаташ :)
37
0
 
1
 
! Отговори
Дани преди 5 години
До АнонименМного *** коментар :)
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените си умират някой да им каже, че са красиви, но иначе на сила се била записала за конкурса по красота.
35
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на момичето. Да си намери сега един заможен бизнесмен да я води на Дубай и на Малдивите да слага снимки във фейса, да и купува скъпи кремове и маркови дрехи.
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Геле е прав - определено няма да се влюби в бедно момче от село, колкото и да е хубав и с качества
33
2
 
9
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Най-красивата - няма шансСкромност - в никакъв случайМила - евентуално Еми в три изречения 3 лъжи сте написали.С тази статия направете, като с коментарите ми - ИЗТРИЙТЕ Я !
32
0
 
17
 
! Отговори
Скромен преди 5 години
Скромните хора не се бутат да ги снимат по телевизията, а отказват интервюта, защото обикновено се притесняват ! И всички жени били те скромни или не са с интерес към финансите. Тази статия малко на платена обява прилича. Иначе, че е красива няма спор.
31
2
 
7
 
! Отговори
Грозен преди 5 години
Е тя сама си го признава. Дългосрочните и планове са насочени към финансите... Евалла :))
30
1
 
12
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Дългосрочните планове на Елица са насочени към... финансите" - там е истината.)))
29
1
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Геле Прав си, Геле, 100%
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези чеееееерни очи, тая руса коса....направо е за "най красива". Вижте на коя реклама за козметика фотомодела е с черни очи??? Така е по света. Тук критериите за "хубуст българска" са по анадолски така да се каже.