Универсални! Топ зодиите, които пасват на всички

Знаците, които подхождат на всеки характер. Вижте ги!
29 юни 2018 17:15, Eкип на Teenproblem
12
Универсални! Топ зодиите, които пасват на всички
Снимка: Instagram

Има моменти, в които отношенията меду хората просто не потръгват. 

Тогава не е виновен нито единия, нито другия. Понякога не се получава поради несъвместимост на харакрите, понякога интересите пречат, а има и такива случаи, в които просто не върви без да има конкретна причина.
 
Все пак „за всеки валак си има пътници”. Няма как всички да сме един за друг. Не би било стествено и нормално.
 
Но има 3 зодии, които пасват на всеки характер. Иначе казано – техните представители се разбират прекрасно с почти всички.
 
Това са:
 
Везни
 
Везните не са способни да изпадат в конфликти. Те се приспособяват към почти всяка една ситуация. Разбират се с повечето хора само с поглед и винаги мислят тезво. Това им помага да се напават към всякакъв тип характер. редставитеите на тази зодия имат много широка паитра от приятели ипознати именно поради това им качество. Те са много комуникативни личности и могат да общуват с всички.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие тук някакъв заговор, срещу везни и рак ли имате? Чета коментар 1,2,3...рак..везни...рак везни. А те знаят ли за вашата не скрита "радост" към тях и вашето жалко съществуване.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че някоя везна ти е разгонила тежката фамилия не ти дава право да окачествяваш всички хора, като "зли". Очевидно профисионалния ти опит не е от световна величина, щом си допуснал везна да го засенчи. Чувстваш се, като "трънплин" в живота на везни!? Някой се отсрелял в "космоса" благодарение на великата ти особа. Да, но очевидно има там горе кой да хване везната! Така, че никой не се е възползвал от теб. Несгодите си ги търси при онази, другата. Надробил си сърбай!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Риби в тежки конфликти изпадат, интриги всички са им виновни никой не прав. С много високо мнение за себе си. И голямо самочувствие. Създават много неприятности врът си влажния нос в чужди начинания и живот, като брак, в, аимотношения с хората, родствени връзки и прочие. Рибата е толкова тиня и подмолна по душа че вие въобще не знаете колко мръсно същество е всъщност. Добре че и давате очевидно много пари за да на не и проличи и към вас.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобщо не завиждат Раците на никой, напротив много са великодушни към всички. Те имат много душмане около себе си, които им причиняват много неприятни неща. Това, че не ти е известно е типично, за рак не говори за това ако ще да е много убийствено. Има много злоба към тях, завист.Така че не познаваш въобще Рак.Това са най-добрите същества. Много човеци.,много сърце.. много любов.. много. Обич.Всеотдайно във всичко, което правят и към хората, които обичат.Често се възползват от тяхната човечност.
8
1
 
3
 
! Отговори
Ttp преди 5 години
Една от най-недостоверните статии,които съм чела,въпреки че ако говорим за съвсем първоначални повърхностни контакти, горните три зодии,поради нежелание за конфронтация(в повечето случаи от позиция на личен интерес) наистина изглеждат сговорчиви.Ако трябва да се говори чисто астрологично знаците,които пасват на всеки са подвижните-стрелец,риби,близнаци и дева. Това са знаците,които са най-адаптивни и мъдри,всеки по свой си начин. Най-перцептивни към усещанията на другите.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не считам, че водолей ще ми е нужен въобще за каквато и да е съвместна дейност.
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Раците завиждат на всекиго и за всичко и дори към най-близките си таят някакво количество омраза.Сред Водолеите егоизмът може да стигне дори до действия, които са равностойни на престъпление, но са предприети само за да не се наруши рахатът на Водолея или за да реализира той някаква много дребна печалба. Те, също както и Везните, безсърдечно се възползват от чуждата наивност, почтеност и добронамереност. Ракът е малко повече предразположен да съчувства.Но няма спор, че и трите зодии имат чар.
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои от Везните са патологични егоисти, плюс претенциите им да са в каймака на обществото. Дори когато контактуват с хора, които хем са от сой, хем са се доказали в разни аспекти, включително и в професионален, Везньовците искат да използват тези хора като салфетки за еднократна употреба или като стъпало, за да се изкатерят още по-нагоре в йерархията. Не ги е грижа как ще бъде ощетен използваният човек, който с нищо не им е длъжен, а само се е доверил на Везната като на колега или на приятел.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравейте препоръчвам ви най дългият германски екшън сериал Кобра 11 обади сеВ България са го давали по Диема и по Нова телевизияПовторение на българският сезон 20 от следващата сьбота всяка сьбота и неделя сутринта от 9 45 до 10 45 по ДиемаСледете Диема за сериала Кобра 11 обади сеБлагодаря ви
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодия Везни за мега зли ,само със сръдни минават техните дни .Накрая остават си сами щото са зодия ВЕЗНИ .
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, нямате дума без правописна грешка. Засрамете се1Страхотен петък пожелавам на всички иначе ;-)
1
5
 
16
 
! Отговори
ХZ преди 5 години
Сигурно сте имали предвид близнаци вместо скучният и досаден рак, който вечно лази по нервите ;-)