Компромиси? Не ги очаквайте от тези зодии!

Вижте знаците, които са трудни за разбиране
30 юни 2018 08:50, Eкип на Teenproblem
7
Компромиси? Не ги очаквайте от тези зодии!
Снимка: Instagram

За да има стабилни отношения е необходимо да се правят компромиси и от двете страни. Ако това не се случва, се получават конфликти, които са неприятни и в повечето случаи могат да развалят отношенията безвъзвратно.

Това е така, защото и двете страни не отстъпват поради гордостта си и накрая просто се разделят. Ако пък само единия прави непрекъснато компромиси, то търпението има своя край.
 
Ето ги трите зодии, които не правят компромиси и за това са изключително трудни за разбиране:
 
1. Риби
 
Когато представителите на тази зодия кажат НЕ, то трябва да сте сигурни, че няма никакъв шанс да се случи обратното. Същото е и когато кажат, че искат нещо – тогава се борят до краяй. С Риби трудно може да се стигне до консенсус. Те не правят компромиси с мнението си и това, което искат или не искат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Риба и добрина. Тя е изтъкна от злоба и ненавист. Мерзавец е рибата. Страшно лицемерна и долна.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че си се сблъсквал с 1 такъв човек не значи, че ВСИЧКИ са такива. Рибите обединяват всички зодия, защото са последната такава. Емоционални и прекалено добри. Търпеливи и като не оцениш и злоупотребиш не чакай повече добро от тях. И сам си си виновен за това. Като цяло тази зодия дават много от себе си, но по-скоро спадат към частните хора. Естествено крадците са от всички зодий.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпиона сте забравили. Зодиите, които сте написали, бледнеят пред Скорпиона.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козироги е тежък със своята мания да е първи и прав за всичко. На всички им омръзва лъжите които нанасят. Много Неверни са. На такъв не може да разчиташ за нищо. Много несериозни във всичко и във взаимоотношенията с хората. Тежки по характер трудно се извиняват, дори когато са сгрешили и са виновни. Това ги прави отблъскващи.И нежелани.
3
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е вярно за рибите. Страшно своеравни хора. Изпадат в тежки много междуличностни отношения. С много високо мнение за себе си без покритие. Считат, че всичко което кажат трябва да се взима за чиста монета. Докато не се окаже чиста лъжа. Изключително подмолна, лицемерно. Нечистоплътни по душа. Много лъжат някой беше казал че крадат. Явно я знае що за стока е и че за нея и 2 стотинки са много да дадеш. Плюнката на тях не си хвърлят по принцип.
2
2
 
15
 
! Отговори
AAA преди 5 години
тъкмо си викам след нощна смяна не мога да заспа ако няма статия за зодиите хаахаххахаах , мерси днес.бг , и после що сме били вече и под 7 мил. чакам да станем под 5 след 20 годиниправописна грешка горе поправям се ахахахах
1
2
 
8
 
! Отговори
AAA преди 5 години
тъкмо си викам след нощтна смяна не мога да заспа ако няма статия за зодиите хаахаххахаах , мерси днес.бг , и после що сме били вече и под 7 мил. чакам да станем под 5 след 20 години