Кои зодии ги чакат чудеса през юли?

Вижте знаците, които ще имат страхотен месец
2 юли 2018 18:12, Eкип на Teenproblem
4
Кои зодии ги чакат чудеса през юли?
Снимка: Pexels

Рак 

Това е месецът на раците и той ще им донесе много късмет. Те ще получат толкова много обич и топлина, че ще греят като слънце. Ще размишляват върху последната година от живота си, върху това, което им се е случило, всички върхове и спадове. Ще анализират станалото, ще осъзнаят колко много неща са научили. Така най-накрая ще могат да пуснат миналото да си отиде и да се отправят към нови приключения. Рожденият им ден тази година е запомнящ се. След него за тях започват важни промени, които ще бележат живота им завинаги. Сега е времето да се трансформират, да покажат най-доброто, на което са способни и да полетят. 
 
Лъв
 
През юли лъвовете ще получат важно съобщение от подсъзнанието си. Сънищата им, мечтите им, фантазиите им ще им покажат верния път. За тях това е период на себепознание и обновление. До края на месеца ще са достатъчно мотивирани и заредени да превърнат всяка идея в реалност, да сбъднат и най-смелите си желания. Но е важно да слушат сърцето си и да не се отнасят скептично към духовните практики.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
6
 
! Отговори
чудофръц преди 5 години
Чудеса очакват представителите на зодия "Балък"!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как пък на всички все хубави неща им се случват според зодиите, а в действителност духаме супата на всички нива :)
2
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не знам коя статия поред е със сходно съдържание? Ако хороскопите са нещо вярно, защо в различни сайтове може да прочетете коренно различни неща? И се почва ама то акцедента, е добре, нали пишете за всички от зодията като цяло, тогава за какъв акцедент става дума? Излиза, че всеки си напасва някакви вярвания и слухове. Явно всичко зависи от независимия наблюдател (Айнщайн - пак не астролог).
1
8
 
2
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Асцендентът ми е "Лъв".Дали и на мен през юли ще ми се случи поне едно чудесО?