Топ 3 зодии, които са истински модни диктатори

Кои знаци обожават новите тенденции? Вижте!
15 юли 2018 13:30, Eкип на Teenproblem
10
Топ 3 зодии, които са истински модни диктатори
Снимка: Pexels

Без значение дали има някакъв повод, или е просто обикновен ден, в който няма нищо специално, има три зодии, които държат винаги да са стилни и модерно облечени. Ето и кои са те. 

Телец
 
По принцип не държат само на материалните неща, но модата им е голяма слабост. Телците са пестеливи, но ако решат да изхарчат голяма сума пари, то тя ще е за най-новите модели дрехи на топ марки. Почти не минава седмица, в която да не си купят нещо ново, дори да е дребно. Тур по магазините за тях е като терапия, така релаксират и забравят за проблемите си. Ако са по-заможни, телците винаги се появяват с най-впечатляващите тоалети.
 
Лъв
 
Като цар на животните, лъвът винаги държи да бъде най-добре облеченият на мястото, на което отива. Екстравагантните им и бляскави тоалети привличат вниманието веднага, а дори будят и завист. Но лъвовете се радват, когато предизвикат такава завист. Има хора, които предпочитат да останат в сянка и да не изпъкват, но при лъва е точно обратното. Тази зодия би отишла обсипана с диаманти, дори на преглед при зъболекаря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Има една единствена зодия с изключително внимание към детайла,перфекционизъм и много стилно присъствие и не сте я улучили.
8
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъвовете и Телците, които познавам нямат нищо общо с модните тенденции. Телецът е прекалено стиснат, за да прахосва пари за дрехи и аксесоари.Артистичният Близнак е корифей в модата. Той не само има много роли/лица, но има и нужният реквизит, който демонстрира атрактивно.Кой ви пише тия статии, бе?
7
11
 
5
 
! Отговори
до Виктор преди 5 години
Вярно е!
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-елегантната зодия е - гол ***!
5
9
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Жена,Стрелец!Много сте материални,затова никога не можете да забележите истинските мъж.И много досаждате,като бълхи сте закачите ли се за някого няма отърване???
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфф, жените стрелец сме мечтата на много мъже. :)
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везните умеят да бъдат елегантни, но създават усещане за нервност. Прочути везни като Моника Белучи и Путин, безспорно грижещи се за външния си вид и печелещи от него, са като на тръни. Човек има усещането, че в дрехите им някъде е забравена игла и ги боде.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везните умеят да бъдат елегантни. Имат вкус и усет за цветове и пропорции.Облеклата на лъвиците са пищни и ефектни. Понякога наистина губят мярка, търсейки повече блясък и оригиналност. Но в повечето случаи проявяват добро естетическо чувство и съумяват да нагодят ефектен тоалет дори и тогава, когато са финансово притеснени и дрехите, аксесоарите и бижутата им не са много, нито са нови.За телците не мога да кажа нищо. Познавам много малко хора от тази зодия, всички те са вече доста възрастни.
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците определено имат естетически вкус. При лъвовете не е сигурно, понякога губят мярка.