Кой започна модата със секс записите? Памела Андерсън!

Актрисата разказва откровено за брака си с Томи Лий
17 юли 2018 17:45, Eкип на Teenproblem
9
Кой започна модата със секс записите? Памела Андерсън!
Снимка: Reuters

Памела Андерсън каза, че е било много трудно за семейството й и близките й, когато през 1995 г. е била открадната секс касетата на нея и съпруга й Томи Лий. Това, че кадрите били пуснати в интернет е било не само засрамващо, но и унищожително за брака й. 

"Беше разрушаващо. За брака ни също, беше много трудно да го преодолеем. Това повлия на семейството ми, на децата ни, на всичко", сподели тя в интервю за "Daily Beast".
 
Двамата с Томи Лий се развеждат три години по-късно, през 1998 г. 
 
51-годишната звезда от "Спасители на плажа" мисли, че именно от тази касета е започнала модата със секс записите. Но на нея й се искало жени като Парис Хилтън и Ким Кардашиян да не си правят нарочно такива записи,  за да печелят от тях и да трупат популярност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: звездипамела андерсен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
37
 
! Отговори
кецане преди 5 години
тая удари ли 60 така
8
1
 
39
 
! Отговори
Антон Георгиев преди 5 години
Всъщност американски полицай е започнал тоя тренд. Наел е камера и е снимал как прави секс с жена си. Не помня точно, но май е забравил касетата като е връщал камерата и те така.
7
6
 
41
 
! Отговори
Ивона Стоичева преди 5 години
До Нерез-хахаха то 20 см. е голям прав си но за мен лично 17,5 см. е върховен-корав не малък и винаги готов за сражение и много издражлив но съпруга ми е 20 см но е мекичък за жалост а и се празни бързо жалко въпреки че е само на 34 години..
6
29
 
57
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
Помним, помним. Чичо ви Томи голям салам извади на това видео, машала. И Пам се справи добре. Няма от какво да се срамуват.
5
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои не знай порното с Памела и Томи Лий на яхтата, кой не е имал пиратско копие на него.
4
2
 
53
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Аааа... помна, помна... како лъсках жужело на тая сцена, как бачо Томи лющи все още младата Памка... с една ейййй такава цепка между крачуните...
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя може да е първата, но в последствие вече имаше само "контролирани изпускания" на записи в Мрежата.Уж случайно, но ако се вгледаш, всичко е идеално режисирано. Изтеклите снимки са или с ужасяващо качество, но показващи достатъчно или с точните пози и моменти, но скриващи точно каквото трябва.
2
1
 
51
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
Тая какво се прави на света вода ненапита. Само дядо и Хю Хефнър колко и е препарирал бобъра, па и що друг народ се е изредил...
1
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тебе кофти ама за света добре беше. Да гледаме минжатаа, как е лющи Бат Томи.