Трите зодии, с които Лъвът си съвпада най-много в любовта

Той има силна енергия, горделив е, а и е роден за лидер
25 юли 2018 21:40, Михаела Лазарова
4
Трите зодии, с които Лъвът си съвпада най-много в любовта
Снимка: unsplash

Негова управляваща планета е Слънцето. Рядко може да го сбъркате с друг зодиакален знак, защото Лъвът се отличава от всички останали. Той има силна енергия, горделив е, роден лидер. Любовната връзка с него не прилича на никоя друга. Кои са трите зодиакални знаци, с които си съвпада най-много в любовта, вижте в следващите редове.

Лъв и Водолей

Лъвът е кралят на зодиака, а Водолеят сякаш е там, за да го свали и да се бори за независимост. Представете си привлекателността и страстта между два толкова силни индивида.

Сексуалният им живот е борба и невероятно преживяване за двамата. Освобождаващо, но топло и страстно, чувствено, но все още интересно. Когато намира истинска емоция, в крайна сметка Водолеят може да започне да уважава краля.

Красотата на сексуалния им живот е в неща, които те могат да научат за телата си, тяхната увереност и начинът, по който гледат на половия акт. Двамата партньори формират силна връзка чрез просто гравитационно действие, което Слънцето има над Уран, управляващата планета на Водолея.

Лъвът, точно като Водолея трябва да намери любовта в живота си. Докато Лъвът е Слънцето, другият е мълния и обикновено излиза в дъждовния ден. Това е точно това, което те трябва да разберат - има време и за двамата да блестят и не застрашават взаимно шанса си да го направят.

Когато Лъв се влюбва, целият свят го чувства и човек няма начин да не го забележи.

Водолеят може да скрие своите емоции и често има проблеми да изразява и да признава как се чувства. Топлата и емоционална природа на Лъва помага на другия да изрази любовта си.

Единственото нещо, което може да застраши емоционалната им връзка е тяхната вечна битка с егото и те трябва да ѝ обърнат внимание, и да не бъдат твърде горди, за да се отдадат на любов.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
:) преди 3 години
До СтаменИ аз съм лъв : :D
4
1
 
0
 
! Отговори
До Генади преди 5 години
Ти да не продаваш понички?
3
0
 
0
 
! Отговори
Генади преди 5 години
Вие се шегувайте, ама една мацка над месец ми обяснява как сме неподходящи зодии и нямало да се получи. Накрая поддаде ама файда. То с такива ***.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом тъй ти пишат тука - ще слушаш!
1
4
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Само с водолей,близнаци и стрелец ли мога.Гледай сега как един хороскоп ми налага ограничения.Добър ден може ли да се запознаем? Аз съм лъв а ти?