Учени се произнесоха: Всичко за жените и парите

Каква е връзката - опасения и размисли. Вижте!
25 юли 2018 22:31, Екип на Tialoto.bg
43
Учени се произнесоха: Всичко за жените и парите
Снимка: Pexels

Имаше времена, в които темата "пари" беше табу, което не се коментира публично. Сега нито мъжете, нито жените се притесняват да коментират какво, защо и как печелят и харчат.

Някои хонорари и заплати дори са публично достояние. И все пак доколко сме откровени за финансовото си състояние?

Aмериканското издание на сп. Glamour направи мащабно проучвана, в което участие взеха 1143 жени на възраст между 18-60 години.
 
Те споделиха своето отношение и разпределение на финансите… както и някои опасения и размисли.
 
Ето и какво показват цифрите:
 
- 41 % от участничките признават, че са финансово независими;
- 38 % от тях са били окуражени от майките си да не зависят парично от никого,
- 23 % от бащите си;
- Като цяло жените не обичат да инвестират… и да пестят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: женипари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам 1000 лева заплата по карта и 5000 лева спестени. Жената и лев не ми е похарчи щла от тях Не ме е направила овчар не съм неудачник не мие взела нищо. Още осмисля думите на майка ми. Жената има 1000 лева спестени и 300 лева джоб пара за ежедневни нужди. И още разсъждава върху думите на майка ми. А тя е с 100 лева пенсия и чака нашет подеяние и да я облечен нахраним да я подготвим за зимата. Осмисля тепърва думите и! Ако може ума да ми го побере въобще.
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Златен пръстен да и предложа да се сгоди след това брак. Майка ми ме хвърли в размисли и страсти два дена не спрях и мислех върху думите и. Тя не изглеждаше прахосница. Винаги разполагаше с пари аз бях този който все не му стигнаха и тя ме спасяване в момент на безтегловност. Въпреки думите на майка ми аз се ожени за тази жена много беше моята жена тя ми стана майка на децата и децата ми са изучени и трудолюбиви и възпитани благодарение на нея. Още не мога да осмисля думите на майката ми.
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запознах мама с жената.., добре де с приятелката ми. Честно да си призная, като я видях си казах, твое моята жена, тя ще е майка на децата ми. И така..,, запознах я с мама сближиа се оставих ги в кухнята две домакини. Едната готвене, другата чистеше. Прибрах се всичко беше повече от перфектно. Майка ми ме дръпна и ми каза, тази жена е добра, но е голяма прахосница за две чинии цяло верно изхаби. Ще те разори. Аз влюбен загубен вече кроях планове моята жена, майка на децата ми купих и златен
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен ми е кеф. Но да не бъде с друг мъж, само с мен.
8
4
 
2
 
! Отговори
Учен преди 5 години
Мирише на Румен.
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но ти е гот да ти застене мокрото коте до теб и да ти се отдаде нспълно инвестирала твоите пари в себе си. Заради теб. Да и се насладиш пълноценно и да я искаш още и още.
6
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените бизнес не могат да правят, да инвестират разумно е непосилна за тях задача, в природата им е да инвестират в себе си или иначе казано безумни харчове за дрехи, обувки, прически и т.н. за тях най-важно е привличат вниманието.
5
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжа пести за жената и харчи луди пари по любовницата. За това вече няма мераклийки жени да се омъжват, но всички се натискат да са любовници.
4
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2познавам и доста пестеливи жени, особено пък тези, които имат деца.Познавам и една, която много ловко и разумно инвестира парите, които нейните родители бяха внесли на нейно име. Беше току що завършила висше образование, инвестицията нямаше нищо общо със специалността, която беше завършила. После, след като спечели добра сума от тази инвестиция, вложи парите така, че сега има осигурен доход, който неколкократно надвишава заплатата й. Има и умни момичета даже и сред хубавичките!
3
14
 
15
 
! Отговори
от живота преди 5 години
Една жена поръчала "Баничка и боза от Курнелиевите"Попитали я какви са тези бози на ***?Ами, аз сега ще взема баничка и боза, а този който е на опашката след мен ще плати сметката . . .
2
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като цяло жените не обичат да инвестират и да пестят..въобще не е вярно, ама никак !жените правят само едно - харчат.пестят предимно мъжете, като пестенето е два вида - пасивно, т.е. просто харчат разумно, или активно - чрез някаква форма на инвестиране в нещо, което евентуално може да донесе приходда се твърди, че жените спестяват - това е пълен абсурд!
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ще е, ако зададат същите въпроси на същия брой мъже, които да са от същата възрастова група.