Николета Лозанова и черната Златка се обявиха за легенди

Двете с коментари за плеймейтките в България
26 юли 2018 14:04, Eкип на Teenproblem
75
Николета Лозанова и черната Златка се обявиха за легенди
Снимка: Instagram

Финалът на конкурса "Мис Плеймейт 2018" ще е чак през месец септември, но вече се знае кои са 11-те участнички-финалистки. Скоро беше показана фотосесия на състезателките и темата за конкурса е сред най-обсъжданите в светските среди.

Явно това накара черната Златка да напише коментар във Facebook за новото поколение плеймейтки. Ето какво гласи поста на Златка Димитрова:
 
"В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата "Плеймейт" е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова".
 
Другата популярна плеймейтка - Николета Лозанова подкрепи колежката си и изказа сравнително сходно мнение. Тя се включи с коментар под поста на Златка:
 
"Титлата “мис плеймейт” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено. Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост - Николета Лозанова!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво означава ПЛЕЙМЕИТ на български ,не ми е ясно?
33
1
 
40
 
! Отговори
Иха преди 5 години
Е това е!Вече открих тайните на вселената!
32
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора без грам обща култура и интелект , се обявяват за легенди! Легендарно е само пошлото им присъствие в медийното пространство, с нацупени устни и напомпани ц.ци. И това ми били родители, които са пример за децата си! Отвратен съм!
31
1
 
43
 
! Отговори
Или преди 5 години
Травестит със самочувствие и силиконови инпланти в главата ръси умнотии. Защо все се навира в медийното пространство като няма какво да покаже освен непристоен манталитет на ***/воляк и тапир майка?!?
30
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легенди по изсмукване на топка за голф през градински мъркуч!!!
29
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мале това в България и мис Учин дал се мисли за легенда.То затова лудниците са пълни и на всеки 5мин срещаш душевно болен като тази,тя не се ли мисли за Наполеон?
28
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и не разбрах какво точно прави тая че само я въртите...
27
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мис Хурволяк 2018.
26
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Cвиркoлетa е легенда в определени среди обаче.
25
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А преди поредната й операция за силикон саарите импланти се няхажазхвърчали всеки в ралзична посока и беше просто гротескно. Изобщо таиз златка е на нивото на анита мейзер като титла
24
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази златка даже не знам как хвана някаква титла, каквато и да била тя. Тя е с ниско чело, големи уши и много изразена челюст - напълно мъжки черти на лицето има. Няма и талия, с напълно прав торс е. Изобщо ако някой няма дадени наклонности не знам как може да я оцени и закичи с титла, просто не разбирам. Николета е евтина работа но е по-женствена поне, не може да се отрече
23
1
 
46
 
! Отговори
hahaha преди 5 години
Тая я помня в едно реалити шоу на Слави, участва заедно с едно русокосо момиче, ами пълна отврат беше и като визия, и като манталитет, а днес след една камара пластични процедури и етично-културни сесии лети в облаците!
22
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато и нова дума да измислят за най-древната професия,тя си остава същата.Личи си по упражняващите я.Та и тези така.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ура
20
0
 
26
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
Туй на снимката га че от Освиенцим излязло?
19
0
 
57
 
! Отговори
шоп преди 5 години
Едно време учехме, че имената на Ботев, Вазов и Вапцаров са записани със златни букви в историята на българската литература. Сега - Златки. И на тая сигурно майка й пише по стената? Златка, горката, не е толкова грамотна.
18
0
 
44
 
! Отговори
Николета си плаща преди 5 години
на някои медии да я показват от време на време, защото поостаря, а много на брой малки к/вета, почти на половината на нейната възраст, чудеса правят, за да се докопат до участие в подобни смешни конкурси.Батките с пари в джоба не са много, държавата ни е малка и бедна.Всеки, който е дал да се разбере, че има поне няколко десетки хиляди евро или лева, само след месец вече се оригва от к/ви, а пред вратата му чакат на опашка още доста от тях. Затова се драпа за "титла" -да се откроят сред другите
17
4
 
26
 
! Отговори
25 годишен преди 5 години
Харесва ми да спа с 37-40 годишни какички/лелички все тая, но от тия 20 годишни кифлички в днешно време колкото си може по- надалече!
16
0
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
UROSPII !!!
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легенди са.Но това, да си легендарен, не означава, че си легендарен с нещо положително, нито че си уважаван.Стоичков е легенда. Може да е ... "Народен" човек, но си устава супер веселяк и добър футболист. Тея са просото високомерни кобри, които, ако имаха шанс, щяха да имат не слуги ... Ми роби направо.