Креватни клюки: Мъжете лъжат с колко жени са спали!

Силният пол – по-склонен да преувеличава за бройките си
30 юли 2018 23:00, Екип на Dnes.bg
85
Креватни клюки: Мъжете лъжат с колко жени са спали!
Снимка: Pixabay

Сексът е много повече от числа. Да вкараш жената в леглото, не означава, че мъжът автоматично е добър там. Защо тогава броят на сексуалните партньори превръща мъжете в зверове в креватната гимнастика?

Ново проучване на Университета в Глазгоу сочи, че мъжете са по-склонни да лъжат за броя на сексуалните си партньори. В изследването са взели участие 15 000 души, а резултатите показват, че жените обикновено посочват по-малък брой партньори в сравнение с мъжете. А това не би трябвало да изненадва никого.

Жените, които са имали много сексуални партньори, често са възприемане по-негативно, отколкото мъжете. Според учените именно това е една от причините те да лъжат за бройката.

Ако сложим настрана двойните стандарти обаче, мъжете са по-склонни да "напомпат" числата и то значително.

Според мъжете, бройката определя колко добър си в леглото, а онези, които водят в класацията спрямо своите мачо-приятели, се третират като гръцки богове, равни на Аполон. Колкото повече расте списъкът, в толкова по-успешен, по-желан и по-алфа мъжкар се превръщаш. И никой не подлага на съмнение статистиката...

Дори, обаче, числата да са истина, това не означава автоматично, че същите тези "алфа мъжкари" са добри в секса. Това просто означава, че са добри във вкарването на жени в леглото. Това само по себе си също е необходимо, но е цял отделен пакет от качества, които човек трябва да притежава и да може да използва.

Ако голямата бройка е вярна, то това означава, че мъжът е имал много еднократни сексуални преживявания и почти никакви продължителни връзки, а всъщност това може да означава именно, че "алфа мъжкарят" не е никак добър в леглото – той просто прави едно и също нещо, но с различни жени. Иначе казано – никакво обогатяване на репертоара.

По време на проучването един на всеки 100 мъже убедено твърдял, че е спал с над 100 жени. В изследването са участвали хора на възраст между 16 и 74 години.

Силният пол твърди, че има средно 14 сексуални партньори в живота си, докато дамите са по-скромни – само 7. 

Според изследователите разликата се дължи освен на негативния имидж, който се създава на жените, и на по-консервативната им природа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
5
 
! Отговори
X преди 5 години
Значи аз съм с 300 и кусур
5
5
 
33
 
! Отговори
3.14 преди 5 години
Обявените бройки от мъжете да се делят на ПОбявените бройки от жените да се умножават по ПВсички лъжат!
4
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като започнат се перчат вече ще прави любов с нея и започне се обеснява ка бил правил любов с тази онази. Защо си с тази жена въобще? Да и се галиш колко си добър с другите бройки? Как не ти е ударила балтията..! Скоро ще е няма да ти прости. Жените до време слушат забежките на мъжете. След това им омръзва и не си и правят труда. Намират си друг мъж. Но определено не остава с вас.
3
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слабият пол е склонен да минимизира за бройките си, като каже 10 смятай 100.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали говорим за хетеросексуални връзки само?Как може 14 мъже да чукат 7 жени?Или говорим за групов секс?
1
17
 
12
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
самолете беше вдигнат днес цели 3 часа, любовницата остана много доволна, скапан съм, но трябва да намеря сили и за жената!