С ампутирани крака до... върховете на модния подиум

7-годишната Дейзи дефилира за пръв път преди половин година
31 юли 2018 21:12,
16
С ампутирани крака до... върховете на модния подиум
Снимка: Bulgaria ON AIR

Модел с увреждания завладя британските модни подиуми. 7-годишната Дейзи Деметри, чиито крака са били ампутирани заради дефект при раждането, когато е била едва на 18 месеца, дефилира за пръв път преди половин година, а сега стана лице на популярна модна марка, информира Bulgaria ON AIR.

Момиченцето е запален гимнастик и вече се появи на дефиле от Седмицата на модата в Лондон.

Самата Дейзи споделя, че макар да е с протези, тя не се чувства по-различно от останалите модели на нейната възраст и с удоволствие позира за снимки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Промиването на мозъци се осланя не на способността на субектът да различи реалността от фантазията. Истинското пречупване е когато убедите човек че реалността няма никакво значение, а значение има само това което си изберем колективно да вярваме.Добре дошли във векът на масовите халюцинации.
11
1
 
0
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Това е друг свят
10
3
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До МиВ България освен че 80% са ***, както погрешно сметна професор Иво Христов (към 90% реално), но същите тези са с ампутирани чувства към всичко различно от тяхната гледна точка и светоглед. Постоянно искат народни съдилища и да бесят по дърветата, да колят, мразят чужденци, демократи, различна от бялата им арийска кожа :) инвалиди и всичко дето не им се намества в консервативния калъп. Само че за човешката душа протези няма, остава само да чакаме природата да си ги прибере
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това си е гавра с момичето, че са и разрешили да дефилира. Истинската цел е да си направят голяма реклама и пари от конкурса. Утре ще разрешат на някой с отрязана пишура, да се яви на "Мис Свят", че и да го спечели. Измама! Голяма измама за очакванията на публиката. Ако някой не е наясно - нищо не се случва заради публиката, а за пари. В случая някой е надушил парите и е търкулнал инвалидчето на сцената. *** - използвачи!
8
4
 
9
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Ако беше в България, със сигурност злобата щеше да я накара да иска да скрие протезите. Но не е и това е ок за нея. Там с протези и спортисти има, не само манекени. Животът им е друг. Важно е какъв човек си, а не дали си с протези. Някои нямат протези, но не струват. Не схващат, че отвращават много повече от гледката на коя да е протеза. Съответно не крият уродливата си вътрешна същност.
7
3
 
11
 
! Отговори
учи се мило дете преди 5 години
това мило дете ще има да изживява ужасни вълнения когато и на него природата му заформи тялото в посока на женското и това е моментът когато то ще поиска да си скрие протезите.прав е колегата който споделя че чалгарщината ще го съсипе, а то може да се изучи за какво ли не: учител, лекар, музикант, архитект...защо точно "с ампутирани крака на подиума" и то когато е без крака а с протези
6
5
 
11
 
! Отговори
И преди 5 години
Детето има право на щастие и щом това да е манекенка я усмихва, значи всичко е наред. Добре е и, че е прекалено малка и не осъзнава, че едни *** тука злобеят, та ще се пръснат от яд, само защото тя, бидейки дете, си е позволила да прави това, което харесва. И добре, че не е българче, че не само системата, ами и ***, щяха да я смачкат с цялата си безчовечност.Пожелавам на малката още много усмивки, а на ***, така и така сте почнали, пръснете се от яд на чуждото щастие!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ко стана с онова женжърче дето беше покорило модния подиум преди половин година?
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващата крачка ще е да спечели Евровизия.Едно време имаше подходящ виц за дама с протези вместо крака :-)
3
5
 
4
 
! Отговори
аман от грамърки преди 5 години
Вельювъ написа: С ампутирани крака до... върховете на модния подиумс колело на подиума -можес куче на върха можефилийка със сол и пипер може амас ампутирани крака тва може да го напише мноооого навътре с математиката на граматиката по география.детето е с протези. краката му са в некой казанС ПРОТЕЗИ до... върховете на модния подиум!смени си заглавието. лелкееее
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
извратено.какво е следващо?изгорял от киселина или огън-секссимвол?преди години се опитваха да пласират жени с отрязани гърди.сега тва.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотна е :))